Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 3 stvari koje uvek nosite sa sobom?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

3 stvari koje uvek nosite sa sobom?

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 3 stvari koje uvek nosite sa sobom?
    Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 17:01
Dakle,koje su to 3 stvari bez kojih ne mozete da napustite stan/kucu?
"Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 17:48

moja torbica u kojoj ko sport bili drzim sve

mobilni 

kljucevi

ima jos par bez kojih se ne odvajam ali da ne spamam

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 17:48
farmerke, majica i patike (ne bih valjda izasao go)ROFLROFLROFL
Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 17:53
Posjeti me Luka na vic, kad je policija startovala momka u Podgoricu i traže mu dokumenta, i pita ga jedan policajac: Šta imaš u torbicu? veli: Kožu, klimu i plazmu...LOLLOLLOL
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
nosundayfear View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nosundayfear Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 17:58
Upaljač i dve paklice duvana

mada ima ih još koje iz ko zna kog razloga obavezno nosim, ali rekoste samo tri

Ažurirao nosundayfear - 02.Studeni/Nov.2009 u 18:03
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.

Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 18:02
Hmmm Luka brufen si zaboravio???
dva telefona i ključeve...
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 18:05
ključevi, mobitel, novčanik...
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 18:33
Cigarete, novčanik i mobitel. 
Na vrh
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 18:43
sluske, mob i aparat
"Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
Na vrh
J0VANA View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J0VANA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 20:09
Mob, novčanik, mpr.. Mada se dešava da zaboravim.. LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 20:28
Mobilni telefon, novac i USB.
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 20:38
Meni je potrebna samo jedna stvar :Moja torba u koju stane sve što mi je potrebnoLOL

Ažurirao nikzilic - 02.Studeni/Nov.2009 u 20:41
Na vrh
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 20:44
yako sam i ja nosio torbu koju sam nosio 4 godine u skolu do pr mesec dana a onda se raspala jadna LOL
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 20:50
jao jao jadno moje, gdje guraš onda te tri stvari LOL
Na vrh
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 21:16
pa poceo aparat da nosim u dzepu i da vucem kojekakve kese
definitivno mram da kupim skolsku torbu, mnogo dobra stvar kad te uhvati kontrola u busu, misle da jos ides u skolu hahah

Ažurirao MarkoZmaj - 02.Studeni/Nov.2009 u 21:16
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 21:32
u kojem đepu nosiš aparat?
Na vrh
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 22:24
eeeeee zavisi kakav ti aparat treba LOL
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 22:58
pa kakvo je to pitanje 
Na vrh
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 23:19
ja sma moderan covek imam raznoraznih aparata LOL
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 23:35
onda ništa, ja volim muško sa jednostavnim aparatina, upali/ mješaj/ završi LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.