| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dodavanje divx-titlovi sajta u XBMC |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ziiky
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dodavanje divx-titlovi sajta u XBMCObjavljeno: 27.Listopad/Oct.2009 u 23:20 |
|
Pozdrav svima ... !!! Sajt koristim jako, jako dugo i fantastican je, al eto prvi puta se javljam :( Neznam da li ste culi za XBMC. To je Multimedijalni program koji je prvotno bio namjenjen za Xbox konzolu, ali ga je vremenom Microsoft napustio te sada, tj. dosta dugo ima status "Abandoned software". Kao takvog prigrlila ga je cijela jedna zajednica okupljena oko http://xbmc.org/ koja ga je nastavila dalje razvijati i unapređivati. Program je kompatibilan sa svime mogucim (windowsi, mac, linux, xbox,boot sa sticka), a je proširiv ... moguce mu je dodati funkcije pomocu skripti i pluginova. Idealan je za HTPC. Isto tako postoji skripta za XBMC, zove se "OpenSubtitles_OSD" koja automatski pretrazuje titl sajtove, skida zeljeni, odzipa i importuje u film. Trenutno su podrzani Sublight.si, Podnatpisi.net, OpenSubtitles.com. Tvorac skripte je decko sa ExYu prostora i skripta radi fantasticno u XBMC-u Postoji dobra zelja da se i divx-titlovi.com dodaju u search engine skriptu, a da bi search proradio potreban je API on sajta. Sad ... koga da se kontaktira radi dozvole, eventualnog dogovora i sl. LP !!! Ziiky Ažurirao ziiky - 27.Listopad/Oct.2009 u 23:25 |
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14388 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2009 u 11:13 |
|
Molim te da mi se javis na mail nikola.ristic@vt.htnet.hr . Vec imamo web servis za jedan software ali najbolje da se cujemo mailom.
|
|
![]() |
|
ziiky
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2009 u 21:33 |
|
Aj` pogledaj mail !! |
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14388 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 13:12 |
|
Soory sto se nisam ranije javio. Ali imao sam i jos se malo oporavljam od gripe.
Mail nisam dobio pa ga posalji opet please.
|
|
![]() |
|
designlabz
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2009 u 02:11 |
|
Jel se napreduje sa tim pluggom za XBMC?
Ako nemate vremena, sastavitju ga ja, samo mi poshaljite API specifikacije. Titlovi su ostali jedina stvar koju ne mogu preko daljinskog da obavim... Pozz
|
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2009 u 10:54 |
|
Ja sam se dogovarao sa nekim drugom preko maila ali nije se poslje javio. Tako da nemam pojma dokle se doslo.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |