Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nastavak Battlestar Galactice
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nastavak Battlestar Galactice

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nastavak Battlestar Galactice
    Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2009 u 11:14

Razgolićeni seksi SF komadi

Broj ljubitelja znanstvene fantastike među jačim spolom mogao bi naglo porasti zahvaljujući DVD-u o nastavku sage Battlestar Galactica, u kojemu će svoje glumačko umijeće, ali i zavidne tjelesne proporcije pokazati Tricia Helfer i Grace Park

Seksi djevojke Tricia Helfer i Grace Park pokazale su da imaju i smisla za biznis pa su nastavak Battlestar Galactice pod nazivom The Plan odlučile dobro reklamirati.

Nakon što su shvatile da nema bolje reklame od njih dvije, odlučile su svoja tijela savršenih proporcija pokazati u Maximu. Nema sumnje da će nakon njihovih golišavih fotografija porasti interes za novim filmom.

Playboyeva ljepotica Tricia Helfer glumi Cylonku Six koja će, kako se najavljuje, pokazati puno više gologa tijela nego prije, a seksi scenama u ZF filmu svakako će pridonijeti i Grace Parker koja tumači lik Osmice.

Sudeći prema fotografijama u Maximu, uspjeh filma The Plan je zajamčen.

Na vrh
dome-nasty View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dome-nasty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2009 u 08:05
A gdje je moja StarbuckicaOuch

Eat my shorts
Na vrh
riddick_xXx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj riddick_xXx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 14:11

Treba mi pomoc...

Nemogu nigde da nadjem prevode za (17,18 i 19 epizode iz 4 sezone BSG DVDRip.XviD-REWARD).

Bilo je na prijevodima-online za sve verzije, ali sad ne radi sajt, pa ako neko slucajno ima, neka okaci na sajt ili mi posalje na PM.

Unapred hvala...

Na vrh
zkarlov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zkarlov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 15:08
Postavio sam ti cijelu 4 sezonu.
Na vrh
riddick_xXx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj riddick_xXx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 15:30

E zkarlove tu nema prevoda za DVD verziju samo HDTV.

DVD verziju imas tako gde se skidaju pocebno epizode, jer mozes to da mi nabavis.

Na vrh
zkarlov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zkarlov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 15:48
E ridiče, sorry nemam, postavio sam cijelu sezonu jer sam vidio da ima pakovanje samo do 10 epizode. Kad sam skidao titlove iz PO baze vjerojatno nije bila postavljena još verzija za DVD.
Ali nemaš frke, ubrzo ćeš moći opet skinuti s PO.
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 20:44
Na moju a i vašu žalost, u verziji sa DVD-a (DVDRip-VoMiT) nema ni govora o nekoj golotinji.Sasvim malo u scenama Šestice i Jedinice dok razgovaraju u krevetu i Starbuck sa njenim Sajlončićem i to je sve.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,189 sekundi.