Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Uputstva
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Total Video Converter (Tutorial za DVD Rip)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Total Video Converter (Tutorial za DVD Rip)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Total Video Converter (Tutorial za DVD Rip)
    Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2009 u 14:06
ovo je uputa za verziju "Total Video Converter 3.11".

KORAK 1: Ubacivanje filma u DVD čitač na kompjuteru

KORAK 2: Otvori se Total Video Converter (skraćeno TVC) i ode na opciju New Task -> Rip Video DVD

KORAK 3: otvori se novi prozor i tada odabereš Divx/Xvid Avi -> Xvid Mpeg 4 Avi

KORAK 4: samo stisnuti OK

KORAK 5: Otići u Setings i podesiti kvaliteti videa i audia

audio option: ostavi se kao na slici.
-ja jedino promijenim Bitrate. Uglavnom dvd riperi namjeste na 128 kbps, ali može i više, samo da bitraža bude manja ili ista nego na originalnom dvd-u

video option: Ja obično ostavim sve isto kako je na original dvd-u

video resize: Kod ove opcije može se ostaviti Original size, a i može se smanjiti video, ali kada se smanji potrebno je jednako smanjiti i visinu i širinu iz razloga da se ne bi slika rastegnula. Naprimjer ako se visina smanji za 1.2xputa onda i širinu smanjimo za toliko.
Moj primjer ima dimenzije 720x480, ja ću smanjiti na 648x432. Obe dimenzije su smanjene za 1.1111.... Još jedna bitna stvar kod smanjivajna dimenzija, kada smanjivamo uvijek treba biti paran broj visine i širine. Neparne program ne prihvaća

video crop & pad: Ja ovo nikad ne diram, ovako stoji . To su opcije ako se želi pomaknuti video u neku stranu i slično

tada kliknuti na Save&Apply i ove postavke će ostati uvijek, pa kada se opet bude ripovalo treba opet sve namjestiti jer ne trebaju nam uvijek iste dimenzije videa i kvalitete audia

KORAK 6: Kliknuti na Convert Now

i to je to. kada se konvertira, folder u kojem je video sam će se otvoriti.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2009 u 16:07
Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,164 sekundi.