Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako uploadovati film kao torrent?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako uploadovati film kao torrent?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
joya View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kako uploadovati film kao torrent?
    Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2009 u 21:23
Molio bih da ako neko zna objasni u ovoj temi kako se uploaduje neki movie ali kao torrent,
tačnije želim da ga okačim na cinemageddon.org jer me banuju evo treći put zbog premalog
uploada.

Unaprijed Hvala!
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2009 u 16:42
Ne sjećam se baš dobro... Znam da ti treba programčić kojim ćeš napraviti onaj torent fajl. Npr. ovaj sam našao na mininovoj http://krypt.dyndns.org:81/torrent/maketorrent/#dl
U okviru tog programa podesiš direktorij odakle će ti seed-at taj film (isti folder gdje ti torent skida downloads-e) i na mjestu za tracker uneseš URL trackera ili odabereš s drop-down liste ako ga ima.

I ideš na create torrent now. Taj fajl onda trebaš aplodovat na sajt i VALJDA bi trebalo radit. Jbg probaj Smile Drug i ja smo to radili davno pa ja od njega skid'o nešto. Uglavnom smo uspjeli bili.
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2009 u 17:09
imaš pm
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2009 u 17:32
Hvala vam, posebno tebi Bubba a imaš i ti PM.
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2009 u 17:55
nema na čemu, sredit ćemo problem... :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.