Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - My Passport Essential SE
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

My Passport Essential SE

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: My Passport Essential SE
    Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2009 u 19:38
Da li neko ima ovakvo nesto i ako ima, kako je zadovoljan sa njim:

http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=722

Vidim da u paketu pise da je samo USB cable, takav mi bas treba od 1 TB, samo na usb kabel, da mogu svuda da ga koristim, a da ne trazim negde steker gde bi ukljucivao adapter ...

Ja imam http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=697 na usb kablu, i odlican je, ali vec sam ga prepunio , pa me mrzi da podesavam titlove i rezem na diskove, pa bolje da kupim veci hdd
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2009 u 14:37
imam ja od 500 giga
odlican je
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2009 u 16:31
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

imam ja od 500 giga
odlican je
Nisam bas imao vremena da napisem, uzeo sam WD 500gb taj My passport, samo cekam da mi ga donesu.
Na vrh
Devil Inside View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Devil Inside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2009 u 15:53
ja imam od 250 takav, zadovoljan sam
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2009 u 16:01
Originalno postovano od strane Devil Inside Devil Inside piše:

ja imam od 250 takav, zadovoljan sam
Ja nisam, prepunio se, i ne mogu vise da stavljam u njegaLOLLOLLOLLOL Salim se, odlican hdd. Sutra cu uzeti 500gb, doneo mi prijatelj.Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.