Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slike na mob
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Slike na mob

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
toknezev View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Slike na mob
    Objavljeno: 02.Svibanj/May.2004 u 16:53

Ajd ako netko zna odklen mogu poslat neke sličice na Samsung S300!! Hića je!!

Hvala

Ps Poželjno sa kompa na broj. Bez kablova, infrared.....

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2004 u 18:32
Ako imaš Simpu ili Cronet odi na www.htmobile.hr i registriraj se na moj portal i sa njega možeš slati MMS (3,64kn = 50kb) i onda odeš kao na moja galerija slika i attachiras sliku sa kompa koju želiš poslati, to  je jedino kaj mi pada napamet.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2004 u 19:16
Trebao bi nešt bespla!
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2004 u 21:10

Teško s obzirom da MMS interworking ne funkcionira kao SMS interworking mislim da je to nemoguće jer HTmobileovi korisnici mogu primat MMS samo unutar mreže, te iz Tmobile Austria i Njemačka a ViP ti je u testnoj fazi tak da nekad prođe nekad ne, ista stvar je sa slanjem osim što možeš poslati još na bilo koju mail adresu. Mislim da je sa ViPom ista stvar ali neznam za ziher.

*interworking= ugovor(dogovor) između dva GSM operatera o propusnosti određenih usluga između te dvije mreže (laički rečeno).

Ažurirao tlisak
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2004 u 22:33
Ajd hvala. A znači da se slike mogu prebacit na mob samo putem MMSa? Nikaki kablovi, infrared....?
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2004 u 22:49

Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

Ajd hvala. A znači da se slike mogu prebacit na mob samo putem MMSa? Nikaki kablovi, infrared....?

Ne kužim te? Putem MMS-a možeš ziher ali trebao bi moć  i prek kabla, ICa, bluetoothe,.. jedino kaj je samsung malo zaj,.. s tim jer recimo ja sam imao E700 i nisam mogo prek IC-a prebacivat slike s kompa.

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2004 u 14:07
Ma nije to za moj mob neg me pajdo zamolio pa sam prvo mislio da se ne moramo mučiti kablovima da mu pošaljem direktno na broj. No izgleda da ćemo morati spajati.
Na vrh
Walter View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Walter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2004 u 00:40

Jel ti nemislis da je nekoliko kuna puno za jednu malu sličicu 100 x 80 pixela

Kupite si data kablove ili ih posuđujte pa stavite 500 slika besplatno
Walter
Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2004 u 12:13
Normalno ! Data kabal kupite za 80 kuna a radite "čuda" s njim !
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.