| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
''Pa znaš da smo mi... |
Odgovori
|
| Korisnik | |
STEPPENWOLF
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
vic majstor Pridružen: 19.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Crailsheim Status: Offline Points: 2952 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: ''Pa znaš da smo mi...Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2009 u 06:03 |
|
Radili Mujo i Haso godinama u Sloveniji pa odlučili zatražiti slovensko državljanstvo. I tako daju oni zahtjev za državljanstvo, ali im je odbijeno jer se nikad nisu popeli na Triglav. I sad krenu oni na Triglav i na pola puta reče Haso Muji:'' Ajd bolan, ne trebamo skupa na vrh, ne mogu više, uzmi moj zahtjev i poštambiljaj ga na vrhu skupa s tvojim''. I tako nastavi Mujo sam na vrh. Kad se spuštao prema dnu planine, sretnu se opet. Kaže Haso:'' Fala ti jarane, spasio si me, daj mi moj zahtjev.'' Kad ono pogleda zahtjev, a štambilja nema. Reče: ''Pa šta nisi poštambiljo i moj zahtjev?!?'' A Mujo kaže: ''Pa znaš da smo mi Slovenci zajebani tipovi''....
|
|
|
Nisi beskoristan...uvijek možeš poslužiti kao loš primjer...
Nekim ljudima je uzaludno pružati ruke.Oni ni sa svojima ne znaju sta će.... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |