Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Horror filmovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Horror filmovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tejma View Drop Down
Translator
Translator

aka Neo21

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tejma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Horror filmovi
    Objavljeno: 01.Svibanj/May.2004 u 19:49
Ja sam inace veliki ljubitelj horror / thriller / mystery filmova, pa me zanimalo dali ima jos takvih ljubitelj ovdje i koji su vas se filmovi najvise dojmili.

Meni su svi filmici bazirani na knjigama, novelama S. Kinga koje sam gledao zakon.
Na vrh
Dale Cooper View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dale Cooper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2004 u 20:59

ja sam danas pogledao baskervilskog psa novu verziju i dobar je.

od kinga mi night flyer ne valja.a jel imas secret window od kinga?

eraserhead je najbolji od svih horora tj nije horor al dobro...

Watch the weather change...
Na vrh
tejma View Drop Down
Translator
Translator

aka Neo21

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tejma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2004 u 22:38
Nemam ali pokusat cu nabaviti.
Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2004 u 23:15

Ja sam ljubitelj horrora, psiholoških thrillera i drama.

Na vrh
Ash_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ash_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2004 u 00:50
meni su naj romerovi nenadjebivi klasici, evil dead serijal i hellraiseri
[URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/9713/janessex3eq.gif][/URL]

&
Na vrh
mare Ni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mare Ni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2004 u 11:58
Jelste gledali Blood Feast(H.Gordon Lewis 1963)
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2004 u 12:00

pogledao sam oko 250 horora

sada sam u folu kanibalističkih horrora

Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2004 u 14:13
Ash imamo jako sličan ukus.Inače da ne gnjavim kog zanima sve iz privatnog foruma i kako se nepočudnima brišu postovi kako se stvaraju zavjere i čak tužaka vipnetu neka mi se javi na pm radi pojedinosti.Valjda će ovaj post izdržat sat-dva.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.