Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gde mogu da pitam...?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Gde mogu da pitam...?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
FictionSmith View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj FictionSmith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Gde mogu da pitam...?
    Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2009 u 21:24
Koji player je najzgodniji za reprodukciju filmova sa ekstenzijom .mkv (budući da moj defaultni GOM odbija da ga pusti)?
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2009 u 21:35
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj FictionSmith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2009 u 21:42

za savet u vezi playera za .mkv format?

Pitao sam na forumu SOFTVER ali mi je neko napisao totalno nerazumljiv odgovor i zatvorio temu.

Apsolutni sam pocetnik, trebao bi mi samo neki player koji bi mogao da podrži film sa ekstenzijom .mkv.

Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2009 u 21:44
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2009 u 21:45
brate, to nije nerazumljiv odgovor nego link do teme u kojoj je pricano o tome, imas u drugi post i linkove za Bsplayer pro i CoreAVC. Zato sam ti  postavio link za tu temu. Jer ako vec postoji takva tema, ova tvoja nema potreba da stoji otvorena. Pozz, nadam se da ces naci resenje.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj FictionSmith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2009 u 21:51

Nadao sam se konkretnom odgovoru, nazivu playera i mozda nekom linku a ti si me poslao na temu gde ne razumem ni jednu jedinu rec. Ima ovde i nas koji nismo eksperti. Odgovori mi sasvim jednostavno pa posle izbrisi i pitanje i odgovor. Nabavio sam par filmova u ovom formatu i hteo bih nocas da gledam.

Hvala.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2009 u 21:53
O čoveka! Otvori temu za koju imaš link. Pogledaj drugi post. Vidiš linkove!!!???
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj FictionSmith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2009 u 21:57
Vidim. Koji od njih da uzmem?
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2009 u 22:11
Ajmo ovako. Lepo sam ti rekao da u onu temu Welcome to the BLURAY and HDTV pa sve fino lepo procitaj. Vec sam ti jednu temu zatvorio da bi tebe naterao da odes tamo i citas, ti si opet poceo ovde.
Znaci, idi u temu Welcome to the BLURAY and HDTV i citaj postove, da ne bi pisali po sto puta jedno isto.
Skines bsplayer pro
instaliras
ubacis key
skines coreavc 1.9.5
instaliras
ubacis key
i pustaj HD materijal, toest .mkv fajlove, mora da radi
Ipak sam ti napisao.Thumbs Up

Ažurirao icemaher - 16.Rujan/Sep.2009 u 22:12
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj FictionSmith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2009 u 22:16
Mnogo ti hvala na odgovoru. Na onoj drugoj temi ni reč nisaam razumeo. Možeš sad da obrišeš sve što sam pisao. Hvala još jednom. Wink
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2009 u 22:26
Usput instaliraj i K-Lite Codec Pack 5.1.0 FULL, ako te pita da li da obrises haali media splitter ili matroska(ne pamtim bas najbolje), ides NO. To ne smes da obrises.
I nema na cemu. Pozz
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.