Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Snimanje tv-a sa neta na hard
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Snimanje tv-a sa neta na hard

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
salesam View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj salesam Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Snimanje tv-a sa neta na hard
    Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2009 u 16:57
Ljudi hitno mi treba neko najprostije resenje za sledeci problem.
Idem sutra na aero miting, a sutra je i F1 trka pa me zanima kako i na koji nacin, najlakse mogu snimiti sa Fox-a (sa neta, ne sa mog tv-a) trku na Hard. Treba mi i da namestim da pocne da snima u odredjeno vreme i kad da zavrsi u jer ako to ne moze, ne znaci mi nista (nemam toliko mesta na Hardu da ostavim da mi snima ceo dan, to je sigurno - aero miting pocinje pre 10h, a F1 u 14h pa do 16h).

Ažurirao salesam - 12.Rujan/Sep.2009 u 16:58
Na vrh
X2X View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X2X Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2009 u 23:33
Znam da verovatno kasnim s odgovorom ali koliko sam ja upučen u to.... to je gotovo nemoguće....
Očekuj neočekivano!
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2009 u 02:27

Ma ne kasniš.Albanska avijacija još nije ni stigla na Surčin (Ikar se umorio pa prilegao i uspavao se).Čekamo na njih, pa da počne glavna atrakcija:Ikar i Dedal izvode vratolomije nad Beogradom.

A inače, kasniš gotovo mesec dana, i izgleda da si slabo upućen.Googlanjem se može naći svašta, pa i programi za skidanje TV programa sa NET-a koji imaju u sebi tajmere za programiranje snimanja.Baš sam pre neki dan slučajno naleteo na jedan i nažalost pošto me to ne zanima a na ovu temu sam zaboravio, nisam zabeležio adresu za skidanje.Šteta.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.