Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Snima se nastavak horor hita '30 Days Of Night'
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Snima se nastavak horor hita '30 Days Of Night'

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Snima se nastavak horor hita '30 Days Of Night'
    Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2009 u 13:42
Veliki filmski hit '30 Days Of Night' doživjet će svoj nastavak, opet adaptaciju stripa. Prvi dio nastao je upravo kao filmska verzija poznatog art-horor stripa, veliki kino-hit s Joshom Hartnettom u glavnoj ulozi, a sada je potvrđeno da će u kina i njegov nastavak po imenu 'Dark Days', ponovo rađen po stripovskom predlošku.

Zasad se čini da nitko od glumaca iz prvog dijela neće glumiti u nastavku, a 'Dark Days' režirat će Ben Ketai, koji je snimao nekoliko web epizoda za promociju filma. Redatelj prvog dijela, David Slade, zaposlen je s nešto drukčijom, 'benignijom' vrstom vampira, pa tako radi na 'The Twilight Saga: Eclipse'.

'Dark Days' priča je o osveti ljudi nad vampirima koji su napali gradić u prvom dijelu. Scenarij pišu autori stripa, Ketai i Steve Niles, a snimanje počinje sljedeći mjesec u Vancouveru.

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2009 u 15:15
Moram priznati da mi se svidio prvi dio ovog filma, ali nisam siguran da li je potreban nastavak ovog filma i kako će to izgledati. Confused

Ali, vidjeti ćemo, nadam se dobrom nastavku. Thumbs Up
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2009 u 15:18
Prvi deo odiše dobrom atmosferom... ono spuki i to ali sve ostalo je vrlo traljavao odrađeno.. Bojim se samo da ne bude kao sa "28 dana kasnije"...
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2009 u 15:31
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Prvi deo odiše dobrom atmosferom... ono spuki i to ali sve ostalo je vrlo traljavao odrađeno.. ...

slažem se sa tobom,i meni je atmosfera jedino dobro u filmu,sve ostalo kako kažeš traljavo je odrađeno,,a mislim da će nastavak biti lošiji,jer su i inače pretežito svi nastavci lošiji od orginala..pozdrav
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2009 u 16:12
svatko ima drukčiji ukus,i to se treba poštovati,,ne znam ja od novijih horora najviše očekujem the collector,jer po traileru mi izgleda da će biti odličan film..pozdrav
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2009 u 18:57
A mozda će atmosvera i u drugom biti kao i u prvom,pa će to podignuti i ocenu filma na viši nivo.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.