Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Goodbye Bruce Lee - Potreban Zvuk
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Goodbye Bruce Lee - Potreban Zvuk

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
joya View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Goodbye Bruce Lee - Potreban Zvuk
    Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2009 u 00:34
Da nema neko ovaj film na svom kompu...
Potrebno mi je samo da mi pošalje engleski dub, ja skinuo DVDrip ali češki audio
pa ništa nisam dobio, ne mogu ga prevesti, a budi velike uspomene iz djetinjstva.
Pa ako neko ima pls da mi uploaduje samo zvuk...
I naravno ovo bi odma išlo na listu za prevođenje...

Nadam se da će se naći neko ko će imati ovo....

Ažurirao icemaher - 06.Rujan/Sep.2009 u 02:27
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
Fahro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fahro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2009 u 20:06
Gledao sam ovaj film,ali nemam ga. Ovo je Bruce Le. Ako nadjem linkove ...dacu ti. Pozz iz Banovica.
Dragon Lee
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2009 u 20:54
Daj imdb link, da vidim sta mogu da ucinim. Jel ovaj: http://www.imdb.com/title/tt0076709/
Na vrh
Fahro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fahro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2009 u 18:19
Nije icemaher to taj film,to je Game Of Death 2 ili Toranj smrti sa Tong Lungom. Film koji joya trazi je ovaj link http://www.imdb.com/title/tt0073061. Film je snimljen 1975 godine sa dublerom Brus Lija ,koji je snimio najviše dubler filmova. Kod nas je film se zvao Zbogom Brus Li odnosno Posljednja igra smrti. Glavnu uloga je dodijeljena Bruce Liu. Bruce Li je snimio dosta filmova i u filmovima se uvijek potpisivao kao pravi Bruce Lee da bi se zavarala publika. inače Bruce Lee je umro još 1973. a ovaj film je snimljen 2 godine nakon njegove smrti,a sve u cilju da jos uvijek u publici živi Duh Brus Lija. Ipak publika diljem svijeta se nije dala zavarati.
Mnogi su otkrili da je film pravog Brus Lija Game of Death (Igra smrti) koji je započet 1973. a dovršen je sa dva dublera 1978. godine.
Ovaj glumac je odlično odigrao scenu kada Miller pobjeđuje Samo Hunga pa ga onda maskirani starac ( Bruce Li ) pretuče iza zatvorenih vrata na smrt.Kako je Bruce Li izveo salto unatrag i šamarajući ga nogama.

Ažurirao Fahro - 08.Rujan/Sep.2009 u 10:06
Dragon Lee
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2009 u 18:23
Upravo tako završen sa dva dublera...
Sreća što je pravi junak snimio sve fight scene...
Znači početak i kraj filma je odavno snimljen i upakovan.....
Na vrh
Fahro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fahro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2009 u 18:29
Želim da ti se zahvalim za ovo sto si ucinio za mene,je cast,neki me je Movie Master vec optuzio ,a evo danas sam preveo jedan iz 1994. Hongkonski film koji se zvao u videoteci Magična sedmorka,saa šarmantnom ženskom Brus Li legendom Michelle Khan-Yeoh,igrala je Veličanstvene ratnike 1987.,zatim 1986 Karate policajce sa Cynthiom Rothrock i 1992 je igrala partnera Jackie Chanu u filmu Policijska priča 3: Superpolicajac iz Hong Konga. pozzz ,inače ja sam 36 km sjeveroistocno od tebe-Banovici.Hug
Dragon Lee
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2009 u 18:40
I ona glumi u Royal Warriors kod nas preveden film kao Akcija Terorizam, sa Michael Wongom...
Jako dobar film... onda u Supercop 4 itd...
Samo prevodi...

A nikakav problem...
Na vrh
Fahro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fahro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2009 u 18:51
Izgleda da imamo iste fanove joya. Cim sam vidio Michaela Dudikoffa,znao sam da si ti cojk.
Da te pitam ima li negdje prevod iz 1988 Platoon Leadre ili Komandir voda,to mi je film ostao u sjecanju......
Dragon Lee
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2009 u 18:38
Evo skidam ja taj film pa doći će i on nekad na red...

Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2009 u 20:28
Linkovi na Pm, posalji kolegi Joya te linkove na pm. Sorry, ovde nije dozvoljenoWink

Ažurirao icemaher - 15.Rujan/Sep.2009 u 20:50
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2009 u 01:26
Ajde da ne pišem tamo u temi, neka neko doda i ovo na listu jer sam dobio zvuk
i ovo ću prevesti....
Jer pri kraju sam sa svim mojim najavljenim prijevodima...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.