| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kvaliteta snimaka filmova |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Minal
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
"izgubljen" Pridružen: 14.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 220 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kvaliteta snimaka filmovaObjavljeno: 04.Rujan/Sep.2009 u 13:38 |
|
Želim da u ovoj temi jedni drugima savjetujemo koliko se isplati downloadirati i pogledati film koji je još uvijek u CAM, TS, R5 (problemi sa nalijepljenim ruskim titlovima na slici), DVD Screener (reklame, crno-bijela slika povremeno).
Trenutno stavljam svoje mišljenje za:
- The Final Destination 4 (2009) TS-DEViSE - Slika je zadovoljavajuća, može se pogledati, međutim u presudnim scenama poginuća ili umiranja po kojima je ovaj film i poznat se zvuk gubi, postaje tiši i tako kvari ugođaj gledanja filma. Za sve fanove ovih filmova svakako savjet da ipak pričekaju na bolju verziju snimka ili pogledaju film u kinu.
- District 9 (2009) TS V2 Xvid - Lynks - Cijeli film je snimljen kao novinarska reportaža koju neka osoba snima kamerom, a film je pun akcije, maski vanzemaljaca i vizuelnih efekata, tako da svakako obavezno sačekati ili Screener ili DVDRip ili otići u kino i pogledati ga.
|
|
|
Odavno potpuno izgubljen!
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2009 u 13:40 |
|
dobra ideja,,ali ja inače skoro uvijek čekam dvd rip...ali sigurno će nekome pomoći ova tema..pozdrav
|
|
![]() |
|
SuperSerb
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 921 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2009 u 13:53 |
|
Super tema.
![]() Evo i od mene jedna preporuka:
- Terminator.Salvation.R5.LiNE.PROPER.XviD I slika i zvuk su odlični, nema potrebe da čekate DVDrip. |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72113 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2009 u 14:12 |
|
Poznati sam protivnik Cam i TS snimaka jer su lošije kvalitete od onoga što možete vidjeti u kinu, ali ima ljudi kojima je svejedno kako snimka izgleda. Dobio sam Terminatora R5 Xvid MF i prvo što mi je zapelo za oko je to da se u donjem dijelu ekrana nalazi nekakvo zamućenje. Kao da je netko pokušao sakriti ono "Property of...". Uglavnom, jednom kad se otkrije svijet HD-a, ostalo je sve limunada.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Paradox_Lik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2009 u 22:34 |
|
Ovako....Postoje filmovi od kojih ne ocekujem nista i tada ganjam Screenere,R5(nikako CAM i sl.Jednostavno negledljivo)
A za one za koje gajim neka ocekivanja tu su DVDRip-ovi(U poslednje vreme iskljucivo BRrip) |
|
![]() |
|
mrki200
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 31.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 36 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2009 u 23:29 |
|
Od sada sam počeo samo skidat Bluray ili BDRIP samo to drugo me ne zanima strpim se,ali kad dođe uživam u filmu...=)
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2009 u 00:17 |
|
www.rlslog.net
|
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2009 u 00:39 |
|
Sve dolazi u obzir osim bilo kakvih kino kopija.Zvanični R5 (ne hakovani sa kino audiom) je DVD za istično evropsko (rusko) tržište i primetne su drugačije boje.Nailazio sam na R5 snimke izvanrednog kvaliteta sa 6-kanalnim audiom.Za retke filmove starijeg datuma teško je naći bolje od VHS ripova, ali za pravog filmofila to ne bi trebalo da je smetnja, gleda se film a ne slika filma, zar ne?BR je stvarno savršenstvo kao i HDTV snimci u odgovarajućoj rezoluciji,ali je još uvek mali izbor i uglavnom se svodi na novije filmove, među kojima od 100 - 1 valja nečemu.Nije loše skinuti R5 ili DVDscr samo da bi videli kakav je film (zbog male veličine) i onda odlučiti koji film bi voleli da imate u veličini od 4 pa naviše Gb, osim ako gledate isključivo blokbastere.Onda vam je svejedno kakav je film, bitno je da ste u trendu. Za Sentinela:hvala najlepše za titl Trasnformers 2, jeste blokbaster ali Megan Foks je Megan Foks. |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |