Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - BOLT ponovo "leteo"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

BOLT ponovo "leteo"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
conja View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj conja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: BOLT ponovo "leteo"
    Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2009 u 23:15

Novi svetski rekord neverovatnog Usaina Bolta

Na vrh
wolverine View Drop Down
Translator
Translator
sex addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wolverine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2009 u 02:10
pocheo sam toliko da skachem i radujem zbog ovog rezultata k'o da mi je najrodjeniji postao svetski prvak
vici

osecao sam se nekako pochastvovano shto sam ovo gledao u prenosu.
ochekivao sam obaranje WR, ali ne bash za faking 11 stotinki.
shto reche onaj na HRT2, njega jedino teleportom mozesh da stighesh

alal vera Bolte!!!
drugari
insane
rock'n'roll is about emotions,
punk rock is about attitude,
hardcore is a way of life!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2009 u 05:24
Ja sam pogodio da ce trcati ispod 9.60,jos sam kolegi poslao poruku " Gledaj veceras Munju kako trci ispod 9.60",vise nego ubedjen sam bio da ce biti tako,a mogao je i brze da nije trazio desno gaja i levo bejlija.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2009 u 09:49
Gay i Powell su odredili brzi ritam i vukli ga do ovog rezultata. Šta reć, kojom lakoćom čovjek trči ić će za koju godinu i ispod 9.40, možda i ispod 9.00aaa
Na vrh
conja View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj conja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2009 u 00:25

..........I evo ga opet..............

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2009 u 08:08
Samo da mi je znati sa koje je planete,a kad bolje razmislim takvih kao on koji vijaju lavove u africi,je pun ku**c,samo ih nisu otkrili?
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2009 u 11:11
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Samo da mi je znati sa koje je planete,a kad bolje razmislim takvih kao on koji vijaju lavove u africi,je pun ku**c,samo ih nisu otkrili?

Ima ih sigurno, ali previse su brzi, pa ne mogu da ih uhvate i dovedu na olimpijade.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2009 u 12:08
Pa da,ovog su "jedva" uhvatili :-)

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.