Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - "focus or tracking error?!"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

"focus or tracking error?!"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Shadoe View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadoe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: "focus or tracking error?!"
    Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2009 u 09:14
Neznam da li je problem hardverske ili softverske prirode, pa ako sam pogrijesila podforum molim za razumijevanje.
Ima problem sa LG (HL-DT-ST-DVDRAM GSA H12N) pržilicom starom tri godine, svaki drugi DVD mi izbacuje "focus or tracking error", koristla sam i Nero i Ashampoo uvijek isto; medije koristim marke Verbatim ili Traxdata.

Da li je pržilica na izdisaju ili je možda pitanje softverske prirode?

Ažurirao Shadoe - 14.Kolovoz/Aug.2009 u 09:22
Na vrh
realpetko View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj realpetko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2009 u 09:30

Tri godine izgurao... puna kapa. Verovatno ga nisi mnogo koristila.

Preporuka: kupi nov recorder a taj LG ostavi da ti koristi samo za čitanje, bolje nego da ti pouzdanost snimka bude diskutabilna.

:)

Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2009 u 12:07
Probaj ponovo instalirati drajvere za maticnu, ne mora znaciti da je problem u przilicu.
A i ako imas windows cd, repair windows instalation.

Ažurirao prijatel-MKD - 14.Kolovoz/Aug.2009 u 12:08
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2009 u 23:07
Nema sumnje - umro ti je laser.Večna mu slava.Kupi nov a njega stavi na pijedestal.Tri godine,ej,pa to je ljudskih 100.Kupiti na našim tržištima hardware koji toliko traje je postalo "nemoguća misija".
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2009 u 23:14
Ajd ja da pitam ovde, od juče imam neki problem, ne znam da li je do rezača ili do Nera.
Juče sam narezao jedno četrdesetak diskova, i u sred rezanja jednog diska mi je kompjuter zablokirao, ništa nisam mogao da radim, restartovao sam ga, pustio da se reže novi, i ista priča. Pokušao sam posle još dvaput, isto, uvek zaglavi na otprilike 10%. Ako može neko da pomogne, bio bih zahvalan.
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2009 u 23:58
pa probaj neki drugi softver za przenje da eliminiras softversku stranu price...
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Shadoe View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadoe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2009 u 02:07
Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

Probaj ponovo instalirati drajvere za maticnu, ne mora znaciti da je problem u przilicu.
A i ako imas windows cd, repair windows instalation.

hvala prijatel-MKD
na osnovu tvog savjeta provjerila sam drivere i bila su mi dva update, to sam rješila
ali pržilica čini jako čudne zvukove tako da ću je zamjeniti;
prži mi samo na DVD-RW 2x, a na DVD+R 16x mi krene prvih 6 min. pa izbacuje error tako da je 100% u pitanju laser

hvala svima na savjetima Wink
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2009 u 12:51
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

pa probaj neki drugi softver za przenje da eliminiras softversku stranu price...
Probaj BurnAware Professional ili probaj drugi tip diskova, mozda je neka losa serija diskova.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.