| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
zvončić |
Odgovori
|
| Korisnik | |
STEPPENWOLF
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
vic majstor Pridružen: 19.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Crailsheim Status: Offline Points: 2952 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: zvončićObjavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2009 u 00:27 |
|
Dolazi čovik u crkvu ispoviditi se i ima vezan na nogu oko članka zvončić.
Pita ga svećenik što mu je to, a on će: Vidite velečasni, ja sam vam jako dobar čovik i nebi tija njanke mrava zgazit, e pa zato san stavija ovi zvončić oko noge pa kad hodam mravi čuju i na vrime se razbiže. Pa šta si onda doša ispovidat kad si ti tako dobar, svećenik će njemu. Ma znate isto iman par grija i ne mogu to nosit na duši, moran se ispovidit, evo prvi je da san spava sa svastikom. Kaže njemu svećenik eto pet očenaša, pet Zdravo Marijo i nemoj to više činit. Dobro velečasni, ma spava san i sa punicom, a ovaj zgrožen pita kako je to moga napraviti. Ma eto bila je takva večer, malo se popilo i dogodilo se neplanski i šta ću sad.... Reče njemu pop još desetak očenaša za pokoru i digne se, a ovaj još uvik kleči. Šta je sad za gospu blaženu, oli ima još toga? Ma ima još jedan, taj mi je najteži, znate ove zime, vanka ladno, ja i punac sami, on se svako malo digne bacit cipanicu na vatru.... Svećenik se naljutija, vikne: Stani, nemoj mi više ništa govoriti, nego odveži taj j.e.b.e.n.i zvončić sa noge i sveži ga oko k..... i gazi mrave koliko te je volja. |
|
|
Nisi beskoristan...uvijek možeš poslužiti kao loš primjer...
Nekim ljudima je uzaludno pružati ruke.Oni ni sa svojima ne znaju sta će.... |
|
![]() |
|
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2009 u 05:02 |
|
|
|
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2009 u 11:59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |