| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
100 nacina smrtne kazne |
Odgovori
|
| Korisnik | |
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 100 nacina smrtne kazneObjavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2009 u 22:21 |
|
Gledala sam autora ove knjige pre neki dan na tv-u i jako mi se dopala i cela njegova prica i nacin na koji je izlaze. Knjiga nije pisana, kako on rece da pobudi niske strasti i da shokira javnost i bude jeftini bestseler, vec da sluzi kao podsetnik i svedocenje koliko moze da bude svirep ljudski um i da ljudska masta nema granica. Mozda ste vec upoznati sa ovim, ja licno nisam, pa pomislih da ce nekome biti interesantno da procita feljton. Ja cu rado kupiti knjigu, mada ne znam gde da je potrazim. Inace, sam autor je protiv smrtne kazne. Sto se mene tice, kad cujem za neke monstruozne zlocin, najmanje sto mogu da pozelim pociniocima je smrt, a sa druge strane meni je ta smrt previse blaga, a opet tu je i faktor nevinih ljudi, koji su kroz istoriju, usled spleta okolnosti ili politicko -istorijskih smicalica, osudjivani i pogubljeni, cak i istog dana.
Evo linka: http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=16&status=jedna&datum=2009-08-02&feljton=6594&title_add= Na mene su najveci utisak ostavili ''dzak'', ''bik'' i ''orao''. Uzas nad uzasima. |
|
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 01:29 |
|
"Prvi zapisi koji potvrđuju postojanje i korišćenje ovog metoda egzekucije datiraju iz 6. veka p. n. e. Darije Prvi, kralj Persije naredio je da se oko tri hiljade njegovih političkih protivnika razapne." Meni je ovo najjeziviji deo. Moram da kupim ovu knjigu |
|
|
|
|
![]() |
|
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 01:56 |
|
A tiho ubistvo, tj. pritajeno? Proterivanje iz plemena/ Proteraju te, pa se ti snadji sam u dzungli = smrtna kazna :)
|
|
|
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 02:22 |
|
al ste nesto sadisticki raspolozeni da procitate onda i onu knjigu o starim nacinima mucenja
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 02:27 |
|
Moze! A trebace nam i zamorche... Lukice...
|
|
|
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 07:45 |
|
Nema strašnijeg od ovog
![]() Ažurirao bubba ho-tep - 04.Kolovoz/Aug.2009 u 07:46 |
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 01:19 |
Sreca moja pa mi taj S/M fazon nije stran samo navali bejbe zrtvovacu se zarad nauke |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |