Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 100 nacina smrtne kazne
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

100 nacina smrtne kazne

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 100 nacina smrtne kazne
    Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2009 u 22:21
   Gledala sam autora ove knjige pre neki dan na tv-u i jako mi se dopala i cela njegova prica i nacin na koji je izlaze. Knjiga nije pisana, kako on rece da pobudi niske strasti i da shokira javnost i bude jeftini bestseler, vec da sluzi kao podsetnik i svedocenje koliko moze da bude svirep ljudski um i da ljudska masta nema granica. Mozda ste vec upoznati sa ovim, ja licno nisam, pa pomislih da ce nekome biti interesantno da procita feljton. Ja cu rado kupiti knjigu, mada ne znam gde da je potrazim. Inace, sam autor je protiv smrtne kazne. Sto se mene tice, kad cujem za neke monstruozne zlocin, najmanje sto mogu da pozelim pociniocima je smrt, a sa druge strane meni je ta smrt previse blaga, a opet tu je i faktor nevinih ljudi, koji su kroz istoriju, usled spleta okolnosti ili politicko -istorijskih smicalica, osudjivani i pogubljeni, cak i istog dana.

Evo linka: http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=16&status=jedna&datum=2009-08-02&feljton=6594&title_add=

Na mene su najveci utisak ostavili ''dzak'', ''bik'' i ''orao''. Uzas nad uzasima.
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 01:29

"Prvi zapisi koji potvrđuju postojanje i korišćenje ovog metoda egzekucije datiraju iz 6. veka p. n. e. Darije Prvi, kralj Persije naredio je da se oko tri hiljade njegovih političkih protivnika razapne."

Meni je ovo najjeziviji deo. LOL

Moram da kupim ovu knjigu

Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 01:56
A tiho ubistvo, tj. pritajeno? Proterivanje iz plemena/ Proteraju te, pa se ti snadji sam u dzungli = smrtna kazna :)
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 02:22
al ste nesto sadisticki raspolozeni da procitate onda i onu knjigu o starim nacinima mucenja

Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 02:27
Moze! A trebace nam i zamorche... Lukice... Hug
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 07:45
Nema strašnijeg od ovogLOL

Ažurirao bubba ho-tep - 04.Kolovoz/Aug.2009 u 07:46
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 01:19
Originalno postovano od strane faithlessmary faithlessmary piše:

Moze! A trebace nam i zamorche... Lukice... Hug

Sreca moja pa mi taj S/M fazon nije stran samo navali bejbe zrtvovacu se zarad nauke

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.