Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Filmovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Filmovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
cargo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cargo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Filmovi
    Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2004 u 22:35
DA li mi netko moze reci neki link di bi mogao skinuti podatke o nekim filmovima npr. koje god izasao , koji glumci i kakav je film ( mislim komedija,akcija) ... HVALA 
Leee
Na vrh
Crips View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crips Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2004 u 22:44
www.imdb.com meni je najbolja i samo nju koristim jer ima komentara od ljudi koji su pogledali taj film a nisu neki kriticari.
somebody stop me
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2004 u 23:19

tocno Crips i meni je to naj stranica za filmove - jednostavna i ucinkovita...

pozdrav

Na vrh
honda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj honda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2004 u 23:47

www.allmovie.com

Ažurirao Alex
hondaf6@net.hr
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2004 u 00:14
poslusaj cripsa ja je isto koristim najbolja je
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
tejma View Drop Down
Translator
Translator

aka Neo21

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tejma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2004 u 01:39
mozes pogledati i na hollywood.com
Na vrh
cargo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cargo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2004 u 13:22

Hvala

Leee
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2004 u 19:12
Ej Darkec živ si mi prijatelju a ja se već zabrinuo da svi ozbiljni ljudi odlaze s foruma a ostaće saMO MIKIJI I TOKARSKAŠILAKNEZEVI.Stvarno nočas se probudih u znoju jer sanjah odoše mi Honde i još neki zarazio ih Ko(Z)rijak ili tako nekako (pisac ceste) i ostaše samo mediokriteti - gore spomenuti i još poneki što se posakrivali iza nadimaka poput kite(pimpaća il jajca).No vidim i ti se vrati ljudino.
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2004 u 00:35
vjeverice ali ti imas problema na forumu
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
tejma View Drop Down
Translator
Translator

aka Neo21

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tejma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2004 u 01:38
Dobro veli Crips, puno vise informacija daje www.imdb.com.
i ja sam se uvjerio na tome.
Na vrh
Crips View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crips Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2004 u 18:08
Evo i  nekih Hrvatskih stranica o filmovima:http://www.popcorn.hr/ , http://www.filmski.net/ meni su OK.
somebody stop me
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.