Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vaterpolo
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Vaterpolo

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Vaterpolo
    Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2009 u 22:54
Šta je ovo?
Ja ne nadjoh nigde temu za vaterpolo.
Jel gledao neko finale?
Ovo je FANTASTIČAN uspeh!
Svi su nas otpisali na početku takmičenja, a osvojili smo.
Ovo nisu ajkule, ovo su zmajevi!
Svaka im čast.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2009 u 23:02
Delfini,svaka im cast.Nikad slabiju reprezentaciju nismo imali,a nikad veci uspeh,pa mnogo jacu reprezentaciju smo imali ranijih godina,a gle sad cuda.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2009 u 23:10
Ma delfini, ja se zajebo pa napiso ajkule.
I u pravu si, ranije smo imali dosta bolju ekipu.
Na vrh
hoshi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hoshi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2009 u 23:11
Stvarno fenomenalno..Potpuno se odusevih
Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledajuci, gledajuci bez daha.”
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2009 u 23:28
ma momci su odigrali srcem za razliku od proslih zvezdica
Svaka im cast , pokazali su svima kako se bori
Ujedno cestitam Cavicu za postavljeni rekord i Nadji takodje
Nadam se da cemo im sutra prirediti docek vredan sampiona

Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2009 u 23:29
Svaka im cast stvarno, onako podmladit ekipu i osvojit medalju stvarno uspjeh...
ljudi cestitam vam zlato...ClapClapClapClapClap
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2009 u 23:33
Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

Nadam se da cemo im sutra prirediti docek vredan sampiona

Kaže ovaj ludak od komentatora da doček nije sutra, nego u ponedeljak.
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2009 u 23:45
pa nekse odluci vec jednom ludak kad je
Valjda ce biti tacno kad u dnevniku sad u 12 pa da obavestimo tacno ljude

Na vrh
NEX1 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2009 u 01:41
Svaka cast nasim vaterpolistima na osvojenoj zlatnoj medalji.Clap
Na vrh
hoshi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hoshi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2009 u 09:20
Danas je u 5 valjda docek ispred skupstine..
Inace bice u 11 na aerodromu Nikole Tesle (kakva ce tamo ludnica,jadni ljudi)...
Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledajuci, gledajuci bez daha.”
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2009 u 11:05
3 Avgusta u 21 je docek,zajedno sa plivacima.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
hoshi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hoshi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2009 u 12:25
Jutros ja cula ,najava bila na jutarnjem programu RTSa o_O
Na vrh
Gurija View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gurija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2009 u 14:37
Sve najbolje čestitke reprezentaciji Srbije na maestralnoj pobjedi nad Španjolcima i osvojenoj tituli.
Uživao sam gledajući onu neizvjesnost do zadnjeg peterca.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2009 u 19:17
..........aaaaaaaaa KO JE SVETSKI ŠAMPION.....

Beše ludnica sinoć.... Svaka čast vaterpolistima. Realno, niko nije ovo očekivao.
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2009 u 21:37
kakav docek kakva ludnica
Ponovo milion ljudi na doceku i cela srbija pored tv a prati prenos

kao u stara dobra vremena

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2009 u 22:06
Stvarno je fenomenalno sve to... Kad se setim one 1995. i košarkaša posle Atine... 'bem ti...
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2009 u 22:46
mene ovo posle duzeg vremena isto setilo na doceke kosarkasa i njihove utakmice koje su bile za kidanje zivaca
Voleo bih da se ponovo vrati kult reprezentacije i da se za boje zemlje igra srcem

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.