| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Manchester United |
Odgovori
|
| Korisnik | |
SuperSerb
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 921 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Manchester UnitedObjavljeno: 18.Srpanj/Jul.2009 u 17:59 |
|
Mislim da je red da imamo ovu temu.
Ja sam veliki fan ovog kluba, nadam se nas ima još.
![]() Manchester je odigrao prijateljsku utakmicu protiv najboljih igrača iz Malezije, i pobedili su 3-2. Mančester je poveo 2-0 golovima Runija i Nanija, a Maležani su izjednačili preko 2 gola Jahaja. U 60. minutu je ušao umesto Runija ušao Majkl Oven, i zamislite, postigao je gol 5 minuta pre kraja. A mnogo su pričali da je on promašena investicija, ja se kladim da će sledeće sezone postići bar dvadesetak golova. Živi bili pa videli. Evo njegovog prvenca za MU: |
|
![]() |
|
N Force
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 27.Lipanj/Jun.2009 Lokacija: / Status: Offline Points: 35 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2009 u 15:26 |
|
Pa, to je dokaz veličine svakog igrča! Naravno bez obzira, što je reč o prirpremnom periodu od Sir Alexa i njegovog tima se očekuju visoki rezultati bez obzira na protivnika. Ali, najbitnije je da su pobedili i ove godinje garant uzimaju titulu Lige šampiona! I to bez Kristijana Ronalda!!! u to sam ubeđen 1000 %! Živeo United
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |