Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hit >>>A N I M E<<<
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hit >>>A N I M E<<<

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Zero View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hit >>>A N I M E<<<
    Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 01:49

Inspiriran od strane "Kapetana Kuke", i potaknut na prijedlog "apocalypse" otvaram ovu temu...

Baš me zanima dali će biti uspješna ko i "Hit >>>F I L M<<<"

Zero.Cool@mail.com
ZeroX.email@gmail.com
Na vrh
Zero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 01:53

********************Yu - Gi - Oh********************

Što mislite o ovome ANIMEU, ja osobno mislim da je čisto solidan ANIME, ima sve karakteristike koje bi neki ANIME trebao imati, ima dobru priču, napet je i ima dosta akcije!!!!!

Zero.Cool@mail.com
ZeroX.email@gmail.com
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 11:24

Yu-Gi-Oh-dobar anime,al najvjerojatnije nisi gledao ništa od animea osim Yugia i DBZ-a,jelda.

Pogledaj:Escaflowne,Akira,Lodoss war,Kenshin,Eternia,Inuyasha,Peace Maker Kurogane..........i 100-njak drugih

I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 21:42

-----Arcadia of My Youth-----

preporučio bi ovaj anime svima koji ga nisu gledali

Na vrh
Zero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 22:51
Originalno postovano od strane Flash Flash piše:

Yu-Gi-Oh-dobar anime,al najvjerojatnije nisi gledao ništa od animea osim Yugia i DBZ-a,jelda.

Pogledaj:Escaflowne,Akira,Lodoss war,Kenshin,Eternia,Inuyasha,Peace Maker Kurogane..........i 100-njak drugih

Od tog sam gleado Inuyashu i Escaflowne!!!!!

Inuyasha mi se dosta svidio - poludemon koji pokušava biti potpuni demon, a to može samo ako skupi one kristaliće, pomaže mu ženska koja može osjetiti te kristaliće ako su u blizini...

Sve u svemu, vrlo dobar ANIME, vrijedi ga se pogledati, puštali su ga neko vrijeme na MTV pop, neznam dali ga još uvijek puštaju, pogledat ću pa ću vam javiti!!!!!

Zero.Cool@mail.com
ZeroX.email@gmail.com
Na vrh
Zero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 22:55
Originalno postovano od strane apocalypse apocalypse piše:

-----Arcadia of My Youth-----

preporučio bi ovaj anime svima koji ga nisu gledali

Dali može razmjena za taj ANIME???

Ja nemam skoro ništa ANIMEA, ali ako te zanima imam oko 400 filmova.

Da ne pišem novi post, to vrijedi za sve koji imaju nešto ANIMEA, a htjeli bi se mijenjati za filmove!!!!!!!!!

Zero.Cool@mail.com
ZeroX.email@gmail.com
Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 23:23

-----Vampire Hunter D: Bloodlust-----

baš sam ga pogledao i moram reci da mi se je svidio, za razliku od Vampire Hunter D koji je tako, tako

puno je ljepše nacrtan, ok muzika i ugođaj

za razmjenu nemam para, ali ako si iz Zg mogu ti snimiti Arcadiu za prazni cd

Na vrh
Zero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2004 u 00:27
Originalno postovano od strane apocalypse apocalypse piše:

-----Vampire Hunter D: Bloodlust-----

baš sam ga pogledao i moram reci da mi se je svidio, za razliku od Vampire Hunter D koji je tako, tako

puno je ljepše nacrtan, ok muzika i ugođaj

za razmjenu nemam para, ali ako si iz Zg mogu ti snimiti Arcadiu za prazni cd

Jebiga, ja sam iz Novog Marofa (Blizu Varaždina), javi kad budeš skupil pare!!!!!!!

Zero.Cool@mail.com
ZeroX.email@gmail.com
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2004 u 01:26
Jin-Roh je zito taj film ima stila
Fission Maild
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2004 u 15:09
Umm,ja sam iz Zagreba i dobro bi mi došla Arcadia of my youth
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2004 u 08:31

Originalno postovano od strane Flash Flash piše:

Umm,ja sam iz Zagreba i dobro bi mi došla Arcadia of my youth

poslao sa ti PM

'Arcadia of my youth' je inace jedan od rijetkih ainime sa hrvatskim prijevodom.

Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2004 u 13:49
Znam.I hvala
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2004 u 19:22
ja bi isto arcadiu,naj anime dbz iako ima i drugih odlicnih..

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
Zero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2004 u 00:08
Ajde ljudi pišite nešto, tako da znam što da si nabavim!!!!!!
Zero.Cool@mail.com
ZeroX.email@gmail.com
Na vrh
SonGoku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SonGoku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2004 u 20:00
ja sam pogledao arcadija moje mladosti --- meni se nije posebno svidjela ... cak sam u par navrata zaspao, pa sam ga ispocetka gledao.... ali u svakom slucaju svi ga hvale tako da nemas druge nego da ga pogledas i da odlucis samo dali ti se svidja ili ne
i love anime !
Na vrh
Sroljo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sroljo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2004 u 14:06

Dobar ti je još star ocean ex, evangelion, helsing itd. ima ih pun k... koji su dobri samo nema ih kod nas moraš ih skidati. Ja ti imam evangelion i prve dvije epizode star oceana ( po igrici za ps1) a helsing bi trebao dobiti uskoro.

PS

Tko je za razmjenu nek se javi na PM.

Na vrh
mr_madnes View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mr_madnes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2004 u 21:47
sroljo pa gledaj kad je netko zadnji put nešto napisao u ovoj temi ona je zastarjela
Vegeta rules
Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2004 u 22:36

Evo par naslova koje sam pogledao u zadnje vrijeme i koje mogu preporučiti:

-----Galaxy Express 999: The Signature Edition-----

-----The Cockpit-----

-----Space Pirate Captain Harlock Outside Legend OVA----- (nažalost sam pogledao samo 4 epizode)

-----Wolf's Rain-----

-----LastEXILE-----

-----Slayers (., Next, Try)-----

Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2004 u 13:41

-----Samurai Champloo-----

Pogledao sam 4 epizode i baš evo skidam 5., toliko ih je do sada prevedeno, novi anime od tvorca Cowboy Bebopa. Jedva čekam ostale epizode, ovo sto sam pogleda je odlično. 

Na vrh
ninic0 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ninic0 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2004 u 13:48
A od gdje skidaš?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.