Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Savjet oko uploada titla
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Savjet oko uploada titla

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gurija View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gurija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Savjet oko uploada titla
    Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2009 u 21:06
Događa mi se kad pokušavam upload titla u .rar ili .zip ekstenziji da dobijem poruku slijedećeg sadržaja:
We only allow .ZIP or .RAR file types to be uploaded. Content type that you tried to upload is application/force-download

Sve sam pokušao, a uspio sam postaviti titl kao goli subrip(.srt).
Riječ je o hr prijevodu, odnosno dopuni i modifikaciji titla WATCHMEN (2009) 1 CD
> [VHS Screener] [Xvid] {1337x}-Noir, dodanog od Jole-VK, dopunjenog izostavljenim prijevodima i vremenski podešenog za izdanje
Watchmen [DvdRip] [Xvid] {1337x}-Noir (2009) 1 CD.

Pitanje:
Molim,može li mi tko pomoći savjetom kako srediti da mi upload manager prihvati rar ili zip format ili se možda radi o kakvom bug-u?Embarrassed
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2009 u 21:10
Ako koristis Mozila Firefox, onda ides na tools, Clear Private data, obrises Cookies, browsing history, i ponovo se logujes na forum, odes na sajt i ubacis sve kako treba i mora da radi. Isto je i za internet explorer, tools delete browsing history i tu brises sve...
Na vrh
Gurija View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gurija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2009 u 22:34
Hvala lijepa na savjetu.Thumbs Up
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2009 u 23:44
Nema na cemu, jesi uspeo?
Na vrh
Gurija View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gurija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2009 u 23:17
bezuspješni svi pokušaji.
Kao da mi rar i zip ekstenzije prepoznaje kao .exe ili nešto slično tomeUnhappy
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2009 u 23:21
Kolega, događa se nekima. Probaj iz Internet Explorer-a i rešen problem.
Na vrh
Gurija View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gurija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2009 u 14:30
problem riješen sa aplikacijom za komprimiranje "7Zip".
Moja topla preporuka svima koji imaju problema sa uploadom, a vjeruju više firefoxu nego li u IE.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.