Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DOS aplikacije.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DOS aplikacije.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
zenith View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zenith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DOS aplikacije.
    Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2009 u 20:02
Pronasao sam ne netu neke stare igrice za DOS. Mnogo sam voleo te igrice, pa resih da probam da ih igram na WinXP SP3. Startujem igricu, ona se lepo startuje, kliknem na PLAY i pojavi se crni ekran, cuje se neki ubrzani zvuk, i ispise GAME OVER. Isto kao i kad pustim DEMO, sve je ubrzano, ne mogu nikako da kontrolisem situaciju. Zna li neko resenje problema?
Na vrh
zenith View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zenith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2009 u 14:22
Niko da pomogne? :D
Nema veze, ako neko nekad bude imao problema sa ovim, ja sam sam nasao resenje. Postoji program koji se zove DOSBox, to je emulator za DOS programe i sa njim sve odlicno radi! Besplatan je, lako se nalazi na Google-u!
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2009 u 23:54
Hvala sto si se navratio da kazes da postoi resenje i za to.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.