Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - double whammy-titl
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

double whammy-titl

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ssurfer View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ssurfer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: double whammy-titl
    Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2004 u 12:18

Molio bih Benija da mi objasni zašto je još jedanput uploadao moj titl za Double Whammy. Promjenio je samo zadnju liniju titla i uploadao ga pod svojim imenom. Ja prepoznajem svoj rad i zašto je potrebno uploadati dva puta isti titl. da je barem nešto promijenio. što se tiče prijedloga Kapetana Kuke, to je u redu, ali ja trenutno imam posla sa drugim titlovima koji me čekaju. Inače prijedlog je super pametan i tako bi se ubuduće i trebalo raditi. trojica to mogu napraviti u 3-4 dana bez problema. Inače za Double Whammy sam imao krivi i nepotpuni srpski titl, mijenjao sam nepotpuni francuski titl, a naravno film je na engleskom. Razmišljam ima li smisla uopće uploadati titlove s kojima se namučim da bi ih neko na neke druge sajtove dalje uploadao pod svojim imenom.

POZDRAV SVIMA

SILVER SURFER
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,162 sekundi.