| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Weekend With My Mother 2009 |
Odgovori
|
| Korisnik | |
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2708 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Weekend With My Mother 2009Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2009 u 14:28 |
|
nasao sam neki engleski titl za film Weekend With My Mother 2009 DVDRip XviD-DOMiNO .
film je rumunjski http://www.imdb.com/title/tt1176963/ problem je u tome kada se raspakira, dobijem dva fajla neki fajl sa extenzijom.idx , to su valjda neke informacije, i takodjer dobijem .sub fajl, a to je standardna extenzija za titlove. ali kada je otvorim u notepadu nedobijem ono kao u normalnim .sub titlovima, nego mi ovako izgleda tekst şD ޤLW‰Ăř ˝ě! 9¬ˇ`: ¤… ĽQ%Ĺ\Q%>“éQSéQE“)(Q%Ĺ\Q))Q…QĹ‘I‘)‘%Qi‘eÍ"ÔPBQ%Q%E>“i ĽV¶\Vö\V¶V7icv–¶XšúV7ioĄV¶–/© V¶\Vö\V¶–ş;ikeV¶QĹa6QEa6š¶– nemam ovaj konkretan film, ali kada ubacim titlove u drugi, tekst ide normalno pa ako neko ima strucan sta bi ovo trebalo znaciti i da potvrdi jeli ovo u redu, uploadiracu na sajt. a evo linka za titl http://hotfile.com/dl/5183720/310ccd8/domino-wewmm-subs.rar.html Ažurirao LEMONZOO - 05.Lipanj/Jun.2009 u 14:33 |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2009 u 15:20 |
|
Potreban ti je program SubRip a uputstvo imaš na sajtu: http://www.divx-titlovi.com/blogs/posts/12.aspx
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2009 u 15:24 |
|
Titl pakovan kao idx/sub je "slika" titlova sa dvd, u kojem se cesto nalaze prevodi na vise jezika, najcesce engleski, francuski i sl. Takav titl ripujes s programom Subrip u jezik koji izaberes od ponudjenih. http://www.divx-titlovi.com/blogs/posts/12.aspx |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2009 u 16:10 |
|
instalirao sam sub_rip, i pratio sam upute, al' ono je valjda za ripovanje titla sa dvd-a. vec sam napomenuo da imam samo titl, a nemam dvd ni divx.
i cackao sam tamo po opcijama i nema nista sto bi ono pretvorilo u normalan sub. ima li ikakva druga opcija, i moze li se ono onako uploadirati, posto titlovi rade kada se ubace u video |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2009 u 16:22 |
|
Ne trebas imati ni dvd ni divx da bi ripovao titl iz idx/sub fajla, dovoljno je da kucas svako novo slovo posebno, te kad otkucas sva slova, subrip sam prepoznaje one koji se pojavljuju vise puta. To uradis 1 x i pohranis fajl kao ChMatrix tako imas sacuvana ta slova i nema potrebe da kucas 2x sve ispocetka ukoliko se radi o istim slovima. Procitaj dobro uputstva, ispobavaj... to je jedan od nacina kako inace svi dolazimo do engleskih titlova koje kasnije prevodimo u nase jezike. Usput, eng titl za taj film sam vec postavila na sajt, za verziju Weekend.Cu.Mama.2009.DVDRip.XviD-iAPULA |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2009 u 16:55 |
|
maloprije sam trazio, i nije bilo titla, al' ako ga sad ima, ok onda
.
ovo je za mene komplicirano. ako se nekom drugom da nek slobodno konvertira. pozdrav |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |