Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Barca - Man.Utd.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Barca - Man.Utd.

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Barca - Man.Utd.
    Objavljeno: 27.Svibanj/May.2009 u 16:14
Još par sati do velikog finala Lige prvaka. Da čujem prognoze i komentare. Što se mene tiče, laganu prednost dajem Unitedu zbog iskusnijeg trenera i činjenice da igraju malo tvrđe od Barce. Još sam pod dojmom kako ih je Chelsea držao u šaci.
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2009 u 16:23
Ja cu samo da kazem ovo:

Man Utd. - Barsa - 1-0

(Negde oko 70', Vidic glavom iz kornera)

Big smileBig smileBig smileBig smile

Zivi bili pa videli. 

I da, prognoziram bar jedanAcaN
Na vrh
bihorackabir View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bihorackabir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2009 u 16:30
Jedva čekam to konačno finale i naravno tipujem na Manchester United.Thumbs Up

Manchester United vs. FC Barcelona  2:1 

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2009 u 16:40
Ja navijam da obe ekipe izgube. Ne znam za koga više ne navijam.
Voleo bih da budu penali.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2009 u 16:43
Niti jedan od ova dva kluba nimalo ne volim, ali pogledati ću utakmicu, jer ipak je riječ o finalu Lige Prvaka.
Malu prednost dajem Manchester Unitedu, jer su općenito gledajući kvalitetnija momčad.
Barcelona nema obranu odnosno ne zna je igrati, dok su prema naprijed puni kombinatorike i ideja. Ali mislim da im to neće biti dovoljno.
Još jednom ponavljam, Barcelona je nezasluženo u finalu i upravo iz tog razloga sam malo na strani Manchestera, ali napominjem, ne volim niti jedne ni druge, oba kluba mi spadaju u TOP 5 klubova koje ne mogu smislit tako da mi nije lako ovo gledati.

Žao mi je jako što mi nema Rome u finalu kada se već igra na Olimpicu, svojom već godinama predivnom i otvorenom igrom to su i zaslužili, ali nažalost fali im kvalitete za to a i bilo je previše ozljeda ove sezone.

U svakom slučaju, očekujem večeras dobru i otvorenu utakmicu, i dajem malu prednost Manchester Unitedu.
Neka bolji pobijedi!

Ažurirao Buki - 27.Svibanj/May.2009 u 16:46
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2009 u 16:55
Originalno postovano od strane Buki Buki piše:

Još jednom ponavljam, Barcelona je nezasluženo u finalu i upravo iz tog razloga sam malo na strani Manchestera, ali napominjem, ne volim niti jedne ni druge, oba kluba mi spadaju u TOP 5 klubova koje ne mogu smislit tako da mi nije lako ovo gledati.

Clap
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2009 u 17:08
error error error error

da malo jebu ronalda!!!

SEMPRE BARCA
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2009 u 17:54
Barca osvaja definitivno!
Ma to neće biti utakmica nego malo ozbiljniji treninga barce!

Mada sam ja navijač liverpool-a!

Ali večeras sam na strani barce!

Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2009 u 19:16
kak bi volio da barca zgazi man.und,,jer man.und mi je najgori klub,baš ga mrzim,,,ma da če to biti teška utakmica,,al nadam se da će barca pobjedit
Na vrh
conja View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj conja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2009 u 19:34

Barsa naravno............

Na vrh
conja View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj conja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2009 u 20:44
Ajmo ljudi da uzivamo....ovako nesto nema svakog dana
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2009 u 20:58
iako se razumem u fudbal ko pajpaj u hrvatski pravopis   navijam za mancester cak sam  se i kladio na njega iako  i ne znam igrace ali znam da je barca  bezveze dosla ovde tako da idemo mancesterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2009 u 21:36
Ja sam već ranije rekao da će ovo biti samo malo ozbiljniji trening barce!
Barem sam pogodio prvih 45 min!

A evo vic:
Svađaju se Messi i C. Ronaldo i kaže ronaldo Messi-u veze ti nemaš vidi koliki si itd itd...
A Mesi njemu, Ronaldo bolan ja sam za tebe EDIN DŽEKO!!!
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2009 u 22:36
Barcelona - Manchester United 2:0

Barcelona je danas bila puno bolja, Manchester United danas neprepoznatljiv.
U svakom slučaju zaslužena pobjeda Barcelone, ali ne i naslov.
(jer finale nisu zaslužili, tu je trebao biti Chelsea)
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2009 u 22:42
Potpisujem Bukijev post, iako sam navijao za MU.
A ovaj pedercic od komentatora na B92 otvoreno navija za Barsu celu utakmicu.
Dok MU ima cistu priliku, slobodnjak ili tako nesto, on cuti kao pizda, Barsa predje pola, odlicna sansa za Barsu, evo prilike za dobar pas Cavija ili Inieste, Pujol se saplete u sesnestercu MU-a a on kaze Pujol je odlican u napadu na ovoj utakmici.
Pa ono kad je Ronaldo PRVI put (NE drugi) gurnuo Pujola, kaze ovo je bilo za crveni karton.
Znaci, pederko mi je samo tako dig'o pritisak...
Na vrh
conja View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj conja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2009 u 22:54
u polufinalu nije srecu imala Barsa nego svi MI....mogli smo jos jednom da gledamo umetnike
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2009 u 23:18
ma barca je zazlužila,,man.und nevjerovatno slab,nemogu vjerovati da su pustili barcu da igra,da nisu pritiskali kao što je to radio chelsea,,al sve u svemu super da je barca osvojila..Clap

Ažurirao dexter17 - 27.Svibanj/May.2009 u 23:18
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2009 u 23:19
Barca - zasluženo.
United - katastrofalan.
Na vrh
bihorackabir View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bihorackabir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2009 u 23:26
Manchester United je zaslužno izgubio od Barselone..
            0                     :                         2

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2009 u 03:28
Bem ti, ne gledah penale!!!! Angry
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.