Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - codec
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

codec

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kanedda View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kanedda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: codec
    Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 22:58

(Stupidos) Trebali li biti na masini instaliran codec sa kojim se prabcival osa DVD u DivX ??

Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 23:18

ako sam dobro skuzil treba biti.

ja bi ti preporucio Xvid jer je manje vremena mu potrebno da brebaci film ako si početnik na tome podrucju javi se na ICQ rado cu pomoci.

...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
kanedda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kanedda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 15:51
ma sve OK, pocetnik jesam u ovom sektoru /nadam se ne jos dugo/, no skuzio sam neke stvari (za vlastite potrebe)
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 16:54
i ja sam nekada bil pocetnik ako trebas sto javi mi na ICQ
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.