Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako napraviti šest WAV fajla iz Ac3-ja
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako napraviti šest WAV fajla iz Ac3-ja

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
graskograd View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj graskograd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kako napraviti šest WAV fajla iz Ac3-ja
    Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2004 u 14:35
Kako napraviti šest Wav fajla iz AC3 fajla tako da mi za svaki kanal bude po jedan mono wav fajl da poslije mogu u windows media encoderu napravit multichannel wma audio (surround audio s kompresijom u wma) ...
probao sam preko besweet wizarda i ima sve opcije ali kad kliknem GO ne reagira, i probao sam preko sonic foundry soft encodea ali ne kužim kako...
hvala unaprijed...
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 15:08
e eto ti mi preporucis da idem ne doom9 forum i isao sam! tamo je jedan lik to napisao! pa si pogledaj!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj graskograd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 23:38
ma znam tražio sam bio već ali nisam našao točno i jasno...
ali skužio sam jer sam sa divx digest stranice skinuo wmv plugin za flask koji ne pita 6 zvukova i sad radim wmv9 variable bitrate+wma multichanel audio ....
rula do bola!
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2004 u 19:40

ludo ha?

Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2004 u 21:24

6 wav fajlva mozes spojiti preko :

1.Vritual Dub-a

2.Win on cd 6

Posle te spojene fajlove konvertuj u ac3 pomocui nekog programa

Administrator foruma

http://www.vr.co.yu/forum
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj graskograd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2004 u 22:54
nisi dobro čitao šta sam pitao...
mene je zanimalo kako iz ac3 zvuka napravit 6 wav fajla...
Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2004 u 08:12

onda mozes koristiti :

Easy CD-DA Extractor

konvertujes prvo u wav , a posle je lako da se podeli na 6 dela npr.

Nero wav editor

PoZdRaV

Administrator foruma

http://www.vr.co.yu/forum
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.