Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rapid Share
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Rapid Share

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
stevica View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stevica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Rapid Share
    Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2009 u 12:04
juce sam skidao bratu preko rapid shera ninzda kornjace Fast Forward . I bilo je cetri linka. Skinem ja sve i da otvorim da prebacim u moj folder sa filmovima on mi trazi sifru . Jer zna neko koja je  ta sifra i jer moze da mi pomogne . Unapred zahvalan .
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2009 u 12:07
ne zna nitko i ne smije ti odgovorit ako zna jer je piraterija zabranjena na sajtu! uostalom provjeri tamo gdje si skinuo...

Ažurirao bubba ho-tep - 24.Travanj/Apr.2009 u 12:08
Na vrh
stevica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stevica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2009 u 12:19
ok hvala 
Na vrh
stevica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stevica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2009 u 12:21
A I ne znam dal bi se to mogla nazvati piraterijom kad mi brat ima 3 god . ?! Ja hocu za njega a ne da prodajem . 
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2009 u 12:29
Obično negdje piše "zabranjeno kopiranje, prodaja i prikazivanje...". Dovoljno širok pojam da u njega možeš svrstati i djecu predškolske dobi. bebinjo2
Na vrh
stevica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stevica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2009 u 14:27
a sto ima tema sta skidate od filmova to nista . Ne prodajem crtani , ne prikazujem . Samo sam pitao dance
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2009 u 15:16
nije problem, ukucaj naziv fajla u google i mozda ti iskoci strana na kojoj pise password...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.