Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maknut / namaknut audio
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

maknut / namaknut audio

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: maknut / namaknut audio
    Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2009 u 21:02
e ovako..
znaci imam jedan film, u jednoj verziji audio je uzas a slika odlicna, a u drugoj verziji obrnuto..

e sada, kako (kojim programom) maznut dobar audio i zaljepit ga na drugu verziju sa dobrom slikom?

kuzite pitanje?Confused
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2009 u 21:16
Almice, odgovor se krije tuLOL: Uklanjanje audio stream-a iz AVI fajla
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2009 u 01:06
aha..znaci time mogu i zaljepit drugi audio?..
zlato moje..tnx..
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2009 u 12:08
Pa da, cim maknes taj losi audio, onda samo dodas onaj dobri audio na dobru sliku, ima tamo opcija u Virtual Dub-u, odes na streams i biras stream list, i tamo odes na add i dodas mu taj dobri audio i video ostavis na direct stream copy. E sad ne znam, da li je isti fps na oba 2 avi fajla kojih radis??? Ako nisu isti onda ce audio da ti ili bezi ili kasni....
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2009 u 12:44
eh da..to je ono..imam dvije verzije iste po duljina i fps-u pa se nedam da cu uspjeti..
a k tome ipak trebam i ja nesto nauciti..zar ne?
sjecam se ko da je bilo danas (lol) kad nisam znala koristiti SW..pa sad laganini..vjezbam..ucim..

snadi se brale..bolje pokusat sama nego zicat nekoga da mi nesto napravi..jbg takva sam..
a kad trazim eh onda se zna da sam ipak plavusa i da mi ne ide..
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.