| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
jel citas ti sta |
Odgovori
|
| Korisnik | |
STEPPENWOLF
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
vic majstor Pridružen: 19.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Crailsheim Status: Offline Points: 2952 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: jel citas ti staObjavljeno: 16.Travanj/Apr.2009 u 13:40 |
|
Djevojka treba hitno stići na fakultet, ali busa nigdje. I
razmišlja ona, kad bi bar stigao neki prijevoz, sve bi učinila onome tko ju poveze. I u tom trenutku zaustavlja se Audi i u njemu dečko njenih godina, pa je pita: - Gdje ideš? - Do ekonomskog faksa. - Moze, ali da te poševim. I pristane djevojka i krene dečko, ali ne može, nikako da mu se digne. I kaže on njoj: - Ej, sorry, učio sam ovih dana k’o stoka, pročitao sam tri knjige od petsto strana u zadnja dva dana, glava mi je puna. Ajde molim te izadji,ne mogu te od srama ni pogledati u oči. I izadje djevojka i nedugo zatim zaustavi se stojadin, a u njemu profesor. - Dokle ideš? - Do ekonomskog fakulteta. - Moze, ali da te poševim. I pristane djevojka i krene profesor, ali ne ide, ni njemu se ne diže. I kaže on njoj: - Ej, sorry, jutros sam ispravio devedeset ispita, jedva da sam spavao, glava mi je puna. Ajde molim te izadji, ne mogu te od srama ni pogledati u oči. I izadje djevojka. Nedugo zatim zaustavi se kamion i kamiondzija kaže: - Vozim te di ‘oces, samo da te poševim. I djevojka pristane. I krene on i ševi, prodje pola sata, sat, dva, tri, on i dalje trpa. Na isteku treceg sata, kaže djevojka polumrtvim glasom: - Majstore, jel čitaš ti šta, j.e.b.o.t.e?!?!?! Sad znate što žene žele znati kad vas pitaju: - Jeste li pročitali koju dobru knjigu u zadnje vrijeme? :))) |
|
|
Nisi beskoristan...uvijek možeš poslužiti kao loš primjer...
Nekim ljudima je uzaludno pružati ruke.Oni ni sa svojima ne znaju sta će.... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |