Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - forumfilmovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

forumfilmovi

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: forumfilmovi
    Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2009 u 15:54
Dead sta se ba desava ne radi sajt Confused
Na vrh
nosundayfear View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nosundayfear Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2009 u 18:02
Izgleda da je u toku ono spajanje.
Ja se već tresem.48 sati bez FF.Ne mogu višeeeee.
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2009 u 18:38
Pise sve lepo na sajtu, prelazimo na novi hosting, bice gotovo uskoro. Mada kontam zasto ne biste citali, ono crveno mi ozraci celu sobu.

Meni je najgore, nemam uz sta jutarnju da pijem Cry

(pls, nemojte praviti frku kao prosli put, ubice me Darije)

ps. Trubo, vratili mi diskove, sad vise ne mogu ni1 da saljem. Tj. mogu, ali nenarezan. Zasto bi neko slao prazan disk iz Sr za BiH, ne znam, ali eto... Sad moram kroz dva bloka da se vucem do sledece poste.
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2009 u 18:51
Kog ja to vidim ovdje :)

Aj kad vec kod vas ne radi, pogledajte sta ovdje ima novoga...
Na vrh
bihorackabir View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bihorackabir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2009 u 19:14
ne razumem,,ne radi sajt,sta to ne radi..da nije u pitanju..
.INSERT SYSTEM DISK.LOL
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2009 u 19:57
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

Kog ja to vidim ovdje :)

Aj kad vec kod vas ne radi, pogledajte sta ovdje ima novoga...

Ti vise neces da se druzis sa mnom, nema ti ni na habu Cry Cry

Citala malo nocas ovde, ali previse cesto napadaju errori i ostale neprijateljske sile, frustrira :onajnajobicnijituznismajlikojegovdenevidimmadaverovatnogaimapodvisealimrzimedaulazim:

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2009 u 20:00

pozdrav drustvu sa FF-a i sto rece buba  kad ste vec tu promuvajte  se malo po sajtu ima dosta novih starih stvari a i  verujem da ce vam se i drustvo svideti

u svakom slucaju dobrodosli i  pice u kafani  na moj racun

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2009 u 20:01
O cem ti pricas, eto me navecer iza 22 na hubu

Provjeri prevoditeljske projekte koje smo uspjesno uveli: Zatoichi, Godzilla, After dark horrorfest...

Mozda da se i ff translatori prikljuce?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2009 u 20:03
Originalno postovano od strane silvyyy silvyyy piše:

(pls, nemojte praviti frku kao prosli put, ubice me Darije)

MA GDE BIH JA TEBE!!!!!?  LOL                 
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2009 u 20:24
Ne znam, ja se plasim Ouch
Mada nije da mi ne nedostaje dranje, ti pustis glas i meni odmah sunce iskoci. Za 20 godina se niko na mene nije drao kao ti u 6 meseci. Smem da te zovem "daddy"? LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2009 u 20:58
Ma TEBI je sve dozvoljeno... Embarrassed
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2009 u 22:15
Jao... Embarrassed
Ne znam cime sam sam to zasluzila, ali eto, ja bih da se zahvalim mami, tati, baki, deki, mom plisanom medi... (intellectual property... neke bivse misice, sta cu kad nisam originalna)

Provjeri prevoditeljske projekte koje smo uspjesno uveli: Zatoichi, Godzilla, After dark horrorfest...

Ne racuna se to kad mene nema Tongue
Gde je to?
Please, nemoj translatori, osecam se kao program, a nesto nisam pristalica on/off opcija Smile

Btw, Daddy, izlazi mi uvek greska pri logovanju, jel to do mene ili do foruma?

Ažurirao silvyyy - 02.Travanj/Apr.2009 u 22:16
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2009 u 22:31
stvarno mi niste jasni :D

pa ja evo s prozora vidim TRI poste

ako malo prosetam vidjet cu ih 6

a tamo gdje radim ima ih jos 4

bez da racunam urede postanskih banaka onda poste u trgovackim centrima

sta je ovo??

Grad koji je voleo pošte LOL
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2009 u 22:32

Ovo treće sa fest-a će je obradovatiBig smile
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2009 u 22:47
Zeza forum to sa logovanjem. Tako je prvih 100 godina, posle se ispravi. Klikni mu samo BACK i sve OK.
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2009 u 22:53
Videh to da je uploadovano Clap
Falio je, cini mi se, samo Perkins. Mada kasno, ja vec narezala... sad me mrzi da ubacujem naknadno. Najbitnije da ima za Autopsy Big smile
Mnogo su zapostavljeni ove god, mala gledanost. Jeste da nisu... hm... dobri, ali nisu bili ni oni iz '08, pa su bili ubergigaitd popularni. Ovih sad mi nekako zao.
Nego, kakvi projekti, ja koliko vidim, to je skoro sve apovano?

Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

stvarno mi niste jasni :D

pa ja evo s prozora vidim TRI poste

ako malo prosetam vidjet cu ih 6

a tamo gdje radim ima ih jos 4

bez da racunam urede postanskih banaka onda poste u trgovackim centrima

sta je ovo??

Grad koji je voleo pošte LOL

LOL LOL
Jel prodaju oni cigare tu? Smile

Meni jedna u bloku, prva najbliza u sledecem bloku, ali tu ne mogu jer su oni neka glavna sta ti ja znam, otvaraju sve na licu mesta, pa me posle gledaju urokljivo i treca je ta dva bloka dalje. To je sve. Mada ima tu verovatno postica i varijacija na datu temu, ali obicno su u nekoj zabiti, treba to otkriti. Ali kako se prica po selu, te su najbolje za slanje preko, mnogo redje cimaju, ja se u ovim mojim osecam kao jedna od zena Bin Ladena.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2009 u 23:21
Sil, projekti su u ''translator forumu'', ali može ih se vidjeti i ovdje:Wink

http://www.divx-titlovi.com/forum/forum_posts.asp?TID=24710&title=obavijesti-o-velikim-prevoditeljskim-projektima

Upregni svoje prevodioce, još je 6 zatoichija i desetak Godzilla ostaloWink
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2009 u 23:42
Ne vidim ja to, nisam u translatorima (chizs krajst, ovo mi je jednako sa onom 'sadrzi moderatore' :) )

Zatoici je za decake :P Mogu Godzilu, to moram da vidim sta uopste imam od filmova, ja kad sam skidala, eng titlovi nisu postojali :black eye: :odlucilasamdacudakoristimoneprecicenaviklasam:

Uostalom, koji moji prevodioci, meni nema foruma :D Sad sam samo slucajni prolaznik :)
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2009 u 23:51
kako ne vidiš, pa ovo je na otvorenom dijelu foruma???
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2009 u 23:57
To vidim :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.