Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem sa flash drive-om
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem sa flash drive-om

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem sa flash drive-om
    Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2009 u 16:13
    kupio sam memory stick od 16 gb cisto za potrebe lakseg prebacivanja HD filmova od 7- 14 gb. Na moje veliko razocaranje, kad probam kopirat film od 12 gb na prazni memory stick, pise da nema dovoljno mjesta iako je kapacitet sticka 3 gb veci od fajla.

Zna li tko kako rijesiti ovaj problem?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2009 u 16:57
D ali ti je formatiran na FAT32 ili NTFS?
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2009 u 17:18
trebam provjerit, mislim da je fat32
probat cu onda na ntsc formatirat, ako to ne rijesi, ne znam sta ce
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2009 u 18:20
to ti je iskljucivo problem fat32 posto ne podrzava vise od 4 gige fajlove
znaci format na ntfs i miran si
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2009 u 18:33
e hvala, cim dodem doma formatiram
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2009 u 18:39
Hm, takav problem mozda je ako je i Xp na fat32, dok Xp na NTFS radi bez problema. Ne mora da znaci ako je stick na fat 32 i da nece da radi, mozda ti je windows na fat 32...
Ja imam stick od 8gb Fat 32, i radi super na Xp(ntfs). Mozda trebas xp da preinstaliras na NTFS da bude, ako vec nije...

Ažurirao icemaher - 16.Ožujak/Mar.2009 u 18:41
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2009 u 19:00
100% FAT32 ne podrzava fajlove vece od 4 gige
nema veze, mozes imat unix, ako je file sistem fat32 nece na nj fileovi veci od 4 gige

a ako su win na fat32 onda sasvim sigurno na njima ne bi imao fajl od 12 giga
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2009 u 23:36
nije mi htjelo preko format drive opcije formatirat na ntfs. Samo je dopuštalo formatiranje na fat32.

ipak nakon nešto muka uspio sam nać način za konvertiranje drajva u ntfs preko command prompta i izgleda da je sad sve u redu.

Za znatiželjne, formula je:

convert drive_letter: /fs:ntfs

na primjer: convert D: /fs:ntfs 

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2009 u 03:23
Da, naravno da može tako, a ja malo slikovito pojasnio sve:
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=24659&PN=1&PID=626958#626958
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2009 u 03:36
vidio sam, svaka cast
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.