Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomozite mi, ne znam sta da radim!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomozite mi, ne znam sta da radim!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Ines88 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ines88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomozite mi, ne znam sta da radim!
    Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2009 u 22:50

Trazila sam na vasem forumu topik kako da podesim slova č, ć, š, ž, itd...ali nisam uspela to da nadjem :(

Jel moze neko da mi kaze kako to da uradim tako da mogu na TV-u da gledam divx sa titlom?

Hvala svima koji bi mi objasnili kako se to radi!
Heart
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2009 u 22:55
nisi najbolje objasnila sta hoces...
ako pustas s kompa na tv onda u playeru trebas podesiti font na east european...
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2009 u 22:55
Pa dali ti uopće prijevod ima kvačice?
Ako ima onda moraš u playeru na kojem gledaš namjestiti slova na central european ili tako nešto,ali prvo otvori titl u notepadu i vidi dali uopće ima kvačice taj titlWink
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2009 u 22:59
Ako si trazila u podforum Novi clanovi, gde si i malo pre postavila ovu temu, onda i neces nikad naci resenje. Resenje ti je ovde u ovaj podforum:

Divx titlovi forum : Računala i mobiteli : Software : Divx Software

samo treba malo da se pregledaju sve teme, da ne bi pisali po ne znam koji put ponovo sve. Znaci, klikni na ovaj link:
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_topics.asp?FID=3
I pregledaj sve teme po red...

Ili na ovaj: Pretraži, pa tu upisi Central Europe, i nacices resenje...

pozz

Ažurirao icemaher - 26.Veljaca/Feb.2009 u 23:01
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2009 u 00:20
Obrisao sam ti sve postove koje pises, jer u svih isto pises. Dakle, pogledaj ovaj moj post iznad, i citaj sve pazljivo, i ne dosadjaj! Evo ti i ovde:
http://www.divx-titlovi.com/Forum/search_results_posts.asp?SearchID=20090227001901&KW=Central+Europe

Pogledaj sve teme i bice ti jasnije.
Na vrh
bihorackabir View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bihorackabir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2009 u 21:44
1.ako imas kom..instaliraj mu windiws xp na srpski.
2.podesi prevod
3.izrezi na cd taj film sa tim prevodom
4.gledaj na tv-dvd.
5.kod mene je to uspelo.
6.pozdrav
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2009 u 22:32
Ne razumem samo kakve veze ima sto ces instalirati xp na srpski, i citanje DivX filma na DVD Player i tebi je uspelo??? Sta bi mogao toliko da uradis ako sredis Xp na srpski, i onda bi prevod bio sredjen sa kvacicama??

Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2009 u 22:46
I ja se isto cudim ali ajde reko da precutim

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bihorackabir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2009 u 22:57
podesis pojedina slova koja ti nedostaju tokom gledanja filma.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bihorackabir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2009 u 00:22
hoces reci da novi clanovi nisu bas pametni kao ti.bas originalno od tebe.trebas nekog da upoznas pa da sudis.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2009 u 00:33
Originalno postovano od strane bihorackabir bihorackabir piše:

podesis pojedina slova koja ti nedostaju tokom gledanja filma.
Kolega, niko se ne pravi pametan, nego mi cudno zasto moras instalirati Xp na srpski? Trebas samo taj software tom DVD Player-u update-ovati(obnoviti) ako je moguce, da bi citao  šđžčć,  nema veze ti sto ces ga srediti na pc, kad ako taj dvdplayer nece da ucita ta slova, onda ti dzabe sve, jedino spas = ConvertXtoDvd i pravljenje tog DivX-a u DVD Film...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bihorackabir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2009 u 00:39
u pravu si.postoji sansa da joj DVD-player ne cita srb titl sa kvacicama.zato su joj slova nejasna.
Na vrh
niko_vazan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj niko_vazan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2009 u 11:01
        Dakle,treba mi program preko kojeg cu titl da nalepim u film i tako da napravim da su film i titl jedno jer mi DVD player ne ocitava puno titlova .sub ili .srt.Ako vec postoji ovakva tema javite mi i ovu izbrisite.
Unapred Hvala!!

Edit:
Treba ti ovo: http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=11455

Ažurirao iromafia111 - 01.Ožujak/Mar.2009 u 11:16
Na vrh
stevica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stevica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2009 u 08:59
Znam zasto nema tih slova koj DVD imas ako je neki od 3000 onda nema sanse da ti budu ta slova imam ja jedan  takav pa mi je sve  na bugarskom . A slova č, ć, š, ž mi se zamenjuju sa nekim cirilicnim slovima ili bugarskim . Zato zavisi de je pravljen DVD prebacio sam na engleski al je isto . Zato kupi novi DVD ! 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,367 sekundi.