| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sajt napadnut!!!! |
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Korisnik | |
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 837 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sajt napadnut!!!!Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2009 u 00:37 |
|
Sajt je izgleda izhakerisan.
Kad probam da u FF ucitam www.divx-titlovi.com, doceka me ova neprijatnost, te kad se klikne na Way was this site blocked, moze se procitati izvestaj, koji je izgleda tacan, jer mi se u vise navrata pokrecu nekontrolisani download-i. |
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2009 u 00:44 |
|
nitko ne zna koji je tocno problem, ali izgleda da je sada sajt stabilan
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2009 u 00:48 |
|
Sajt radi super, i juce je radio super. Samo forum ima nekih problema...
|
|
![]() |
|
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2009 u 01:02 |
|
Ja nikako ne mogu da otvorim www.divx-titlovi.com u FF-u, a blokada dolazi direktno od Google-a, nije u pitanju moj AdBlock Plus, gde sam izabrao disable na sajtu. Ali neda pa neda. Jos je i bookmark oznacen kao zabranjen. Svasta, a administrator bi morao da zasuce rukave i vidi u cemu je stvar.
Ponavljam opet, u vise navrata su otpocinjali nekontrolisani download-i nekih exe fajlova, koje sam samo skinuo i odmah pobrisao, bez pokretanja, ali u to vreme nisam imao ovaj alert. Koliko se secam, jedan od tih fajlova je pocinjao sa bb, imao org u imenu, i zavrasavao se sa exe. Ko to hakerise? Evo kompletnog izvestaja Advisory provided by Google Safe Browsing Diagnostic page for www.divx-titlovi.com What is the current listing status for www.divx-titlovi.com? Site is listed as suspicious - visiting this web site may harm your computer. Part of this site was listed for suspicious activity 1 time(s) over the past 90 days. What happened when Google visited this site? Of the 62 pages we tested on the site over the past 90 days, 2 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent. The last time Google visited this site was on 2009-02-24, and the last time suspicious content was found on this site was on 2009-02-24. Malicious software includes 2 scripting exploit(s), 1 trojan(s). Successful infection resulted in an average of 10 new processes on the target machine. Malicious software is hosted on 2 domain(s), including batnigt.com/, auctlva.com/. 1 domain(s) appear to be functioning as intermediaries for distributing malware to visitors of this site, including dgnet.net/. This site was hosted on 1 network(s) including AS36670 (1VAULT). Has this site acted as an intermediary resulting in further distribution of malware? Over the past 90 days, www.divx-titlovi.com did not appear to function as an intermediary for the infection of any sites. Has this site hosted malware? No, this site has not hosted malicious software over the past 90 days. How did this happen? In some cases, third parties can add malicious code to legitimate sites, which would cause us to show the warning message. Next steps: * Return to the previous page. * If you are the owner of this web site, you can request a review of your site using Google Webmaster Tools. More information about the review process is available in Google's Webmaster Help Center. Ažurirao suadnovic - 25.Veljaca/Feb.2009 u 01:13 |
|
![]() |
|
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2009 u 01:41 |
|
Sa Ignore this warning mogu da udjem na sajt, ali je mucno, koju god sobu potusam da otvorim, da napisem reply na post ili za bilo koju drugu aktivnost, iskace onaj crveni (da crveniji ne moze biti) alarm, tako da je prakticno iz FF-a nemoguce bilo sta uraditi.
Ažurirao suadnovic - 25.Veljaca/Feb.2009 u 01:42 |
|
![]() |
|
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2009 u 01:47 |
|
Opet "šminkeraj" ne radi. Kad kliknem na Edit kod posta, nekada imam, ali u vecini slucajeva nemam mogucnosti naprednog editora. Opet sajt-problemi?
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2009 u 01:48 |
|
Ja osim Nod 32 3.0.621.0 antivirus, drugu zastitu ne koristim, i sajt (divx-titlovi.com) radi super, ali za forum moras refresh-irati stranicu sve dok ne dobijes polje za poruku. Bar je tako kod mene. Juce je bilo mnogo lose, danas malo bolje(bez virusa).
Edit: Premestio sam ti poruku za post editorom, pa daj covece nemoj za svaki(ovaj trenutni) problem da otvaras posebnu temu! Ažurirao icemaher - 25.Veljaca/Feb.2009 u 01:51 |
|
![]() |
|
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2009 u 02:29 |
|
Iz FF-a se vise nikako ne moze na forum! Ove postove radim u Operi, gde se sajt normalno otvara, bez ikakvih upozorenja. Stvarno ne razumem sta se to desava. Moze li neko sve ovo da objasni?
Ažurirao suadnovic - 25.Veljaca/Feb.2009 u 02:32 |
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2009 u 02:43 |
|
hakerski napad na server, trojanci i virusi, problem se rjesava...
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2009 u 11:58 |
|
Što se tiče hakera: svakako nisu sa Balkana... Nemamo probleme samo
mi, već dobar deo korisnika našeg provajdera. E sad, naša je krivica što
imamo relativno loš software foruma (čitaj kao da imaš IE bez zaštite) pa
je "zajeb" još veći nego što bi trebao da bude. Zato sajt (baza
prevoda) radi bolje - ustvari, radi dobro...
Bili na vezi sa adminima servera koji su kao sredili glavnicu stvari i očistili dobar deo "štetočina", ali repovi se još uvek vuku i što je najgore razmnožavaju, tako da nemojte da vas začudi ako forum/sajt bude nedostupan - KOMPLETNO u kraćim periodima. Žao mi je što se ovo dogodilo pre svega zbog nas i ljudi koji nam veruju i koji posećuju sajt/forum, žao mi je jer je ovo materijal za naslađivanje zlobnika, ali, biću vulgaran, pa mi oprostite, a deca ispod 16 godina neka preskoče sledećih 8 reči: mogu da mi popuše ku**c svi oni zajedno!!!! Neverovatno je koliko se na ovim prostorima ne prašta uspeh!!!! Ali dobro, ovo će se uskoro vrlo brzo srediti i mi ćemo se svakako vratiti na mesto na kojem smo bili i pre ovih događanja a neki će i tad biti govanca na dnu... Znate onaj vic: Sedi mrtav pijan čovek u autobusu, a starija izrazito ružna žena stoji nad njim i gunđa:"Pijana budalo, kako te nije sramota? Vidi kakva si svinja". Tek će pijanac, okrenuvši se ka njoj: "Gospođo, ja ću se sutra otrezniti, a vi ćete i dalje biti odvartno ružni" Nadam se da će se sve uskoro završti najbolje po sve nas!!!! Veliki pozdrav svim prijateljima divx-titlovi.com sajta!!!!! |
|
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2009 u 12:33 |
|
Hvala ti Darije što nas obavještavaš o trenutnim problemima sajta, cijenimo to jer ipak nas zanima što se događa sa najboljim nam sajtom i kada je riječ o lošim stvarima. Nadam se da će se problem ubrzo riješiti a cijeloj administratorskoj ekipi u ime svih nas koji volimo ovaj sajt želim puno uspjeha u tome i što brže riješavanje ovog i svih ostalih problema... |
|
![]() |
|
SuperSerb
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 921 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2009 u 13:57 |
|
Stvarno ne mogu da razumem ovakve skotove.
Ja bi to pobio.
|
|
![]() |
|
KrazyM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2009 u 14:10 |
|
Aaaaaa!!! Najvažnija stranica u mome browseru hakirana!
Pa kako se usuđuju, pič**ke jedne! Ovo je barem kreativna a ne destruktivna stranica! Why? WHYYYY?? |
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2009 u 14:57 |
Evo, ja ću ti reći why: Zato što su jadni, impotentni, mali, smrdljivi gubitnici, koji (ponavljam milioniti put) NISU SPOSOBNI DA NAPRAVE DOBAR SAJT, koji će imati ovakvu posećenost. Zato, ako ne mogu oni - ne može niko! Želim im dugu i tešku bolest. |
|
|
|
|
![]() |
|
N.B.G.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Sick Boy Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 2520 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2009 u 15:35 |
|
Ja ne znam sta je to vama sve tako cudno?!
Ne znam koliko vam je npr. poznato koliko novca, koju odbranu, koliko clanova tj. bendova ima takozvane second official site na MySpace-u od recimo Madonne preko Metallice pa cak do The Rolling Stones-a i: Pa kazu izmedju ostalog: MySpace boasted nearly double the number of users of Facebook, but within a year MySpace users had declined by 400,000 while Facebook had signed up an astounding 2 million new users. MySpace slipped over the 100 million users mark earlier today (August 9th). Those who watched the dial claim that the 100,000,000 level was reached at 07:41 EST - as you can see, I missed it by a few thousand. Of course, that figure has been bumped up by millions of fake and inactive accounts, but it’s still a remarkable achievement. Hackers attack MySpace and Facebook Buffer overflows are at the heart of a series of attacks against Facebook and MySpace, security firm Fortify Software has warned.. Criminal hackers now view social networking sites as their best target for attacks, according to Rob Rachwald, director of product marketing at Fortify Software. Part of the reason is that such sites are designed to be usable by "unsophisticated" consumers, meaning that the barrier to entry for attacks is potentially lower as users are more likely to click on a link that leads to malware. Pa sad ako takvi giganti bivaju napadani od strane cak i sitnih pa i umesnijih hakera sta se sada pravi tolika frka?! Verujem iskreno da ce sve doci na svoje mesto i da ce se resiti i da nikako ne treba paniciti niti dizati tenziju!!! |
|
|
|
![]() |
|
Kayser Soze
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 27.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 147 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2009 u 15:39 |
|
kada otvaram s firefoxom javlja mi istu onu poruku . .
reported attack site. . i onda mora stalno ic ina ignore ali za svaki klik se ponovno pojavi . . sad trenutacno surfam s internet explorerom .. i kad s njim otvorim stranicu ne javlja se nista . . |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2009 u 16:03 |
|
Izbriši sve FF-ove "kolačiće". Idi na Tools -> Options -> Security -> odčekiraj "Tell me if the site I'm visiting is a suspected attack site". Time ćeš rešiti to "ignore"...
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2009 u 16:19 |
|
Napadnut il' ne, nema nista sto format C ne moze da popravi...
sem razbijanja PC-ja cekicem
Zato.. don't worry
|
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2009 u 20:46 |
|
Konacno sve radi odlicno(bar kod mene na Firefox)
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2009 u 20:48 |
|
Da kolega, konačno je valjda sve dobro svuda...
Bilo je gadno, ali smo se izvukli... I još malo dobrih vesti: uskoro se selimo na drugi server... |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |