| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Namestanje kukica za subtitle |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chocky
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 20.Srpanj/Jul.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 81 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Namestanje kukica za subtitleObjavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 16:42 |
|
Instalirao sam novu verziju BS player-a i nekim razlogom je ponistio da se Srp-Hrv slova pisu sa kukicama. Trazim i trazim i ne mogu da nadjem gde se to ono namesti. Probao sam da odem u Fonts i tamo da podesim Central Europe ali nece da prihvati stalno ostavi na Western. Podesetite me gde se to namesta :)
Takodje da pitam, posto koristim samo BS Player jel moze nekako da se namesti da mi velicina fonta uvek bude ista? Meni stoji na 33, ne bas cesto ali hoce da se samo smanji ili poveca. Kako to da namestim da uvek prilagodi na 33 velicinu? Ažurirao Chocky - 22.Veljaca/Feb.2009 u 16:54 |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 17:04 |
|
Central Europe ako postavis onda mora da ostane na to. Baš čudno.
I ja koristim samo BsPlayer Pro 2.28, i mene to nervira kad pustim neki film, onda font je 28 ili 30, onda pustim neki mkv(Bluray/HDDVD rip) i onda font se izmeni u 70 ili nekad u 9. I kad ga namestim na 28 ili 30, onda sledeci put opet se smanji ili poveca... Mozda je neki propust Bsplayer-a, ko zna. |
|
![]() |
|
Chocky
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 18:59 |
|
Sada sam probao bilo sta drugo sto ima da se izabere i stalo se vrati na Western. Nesto je verovatno zabagirana ova zadnja verzija.
E pas to sto si spomenuo i mene muci. Znaci to izgleda da ne moze da se namesti. |
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 19:05 |
|
BS Player ti nebi trebao raditi te probleme, najbolje bi ti bilo da skines drugu verziju...
|
|
![]() |
|
Chocky
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 19:14 |
|
Gledam officijalni forum. Ljudi imaju isto problema sa novom verzijom.
Ako neko zna vezi podesavanja velicine fontova da uvek ostanu isti zamolio bi ga da napise |
|
![]() |
|
N.B.G.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Sick Boy Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 2520 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 22:30 |
|
Mislim da poslednja verzija definitivno ima neki problem,
meni nije to radio ali mi je prilikom gasenja istog uvek ostajao onako bezveze da stoji pa sam ga gasio na silu sa Task Manager-om tako da sam se vratio na staru, a sto se tice velicine fonta i slova - central europan pretpostavljam da si posle promene kliknuo na Applay pa tek onda ok, probaj i da ga setujes ovako Ako nece vrati se na staru jer nova i nema nesto puno novih opcija, ne znam, bar neko moje iskustvo.. |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |