| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
U čemu je štos? |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Simota
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: U čemu je štos?Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2009 u 19:57 |
|
Evo treceg titla koji upload-ujem i uredno dobijem zahvalnicu od vas za to, a kada ga posle toga potražim na search-u, mog titla nema!?
Dakle, u čemu je štos?
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2009 u 20:03 |
|
Ajmo po redu:
1. Šta piše u toj "zahvalnici"? 2. Jesi li pročitao pravila za postavljanje titlova? 3. Koliko vidim postoji samo jedan tvoj upload i to za film FROST/NIXON, koga si postavio danas. Ostala dva su izgleda obrisana.... Verujem da nisu bil au skladu sa pravilima. Šta ti misliš? |
|
|
|
![]() |
|
Simota
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2009 u 20:41 |
|
Dakle, u zahvalnici piše sve najlepše, sve sam ih do sada obrisao pa ne mogu da citiram. A Frost/Nixon sam postavio isto kao i prethodna dva, a evo već večeras ga nema! I na kraju, naravno da sam pročitao pravila.
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Online Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2009 u 23:19 |
|
Pa mozda si postavio prevod koji vec postoji,pa je obrisan,da ne bi bilo nepotrebnog dupliranja ili ....?
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Simota
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2009 u 23:57 |
|
NEEEEE, proveo sam satima prerađivajući prevod u srpska slova i hteo da podelim taj trud sa ostalima. Ovako, ništa!
Uostalom, i sam darije kaže da je video moj prevod dana kad sam ga postavio i sad ga više nema! |
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2009 u 00:23 |
|
Utvrdit cemo sta se tocno desilo, molim te strpi se malo dok ne proucimo situaciju...
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2009 u 02:32 |
|
E ovako kolega Simota, da ste lepo rekli da NISTE pročitali pravila postavljanja prevoda, još bih vam i progledao kroz prste, ali ovako...
idemo redom: Kažete, proveli ste sate prepravljajući slova i sredili prevod i tražite svoja prava i pitate se zašto prevod nije postavljen. OK, hvala vam na trudu, ali, jeste li se zapitali koliko je sati proveo prevodilac KOJI JE OD POČETKA PREVEO titl? Šta ćemo sa tim da ste vi lagano obrisali potpis prevodioca: 883 01:56:42,074 --> 01:56:47,068 PREVOD; CAT I ubacili još jedan red: 883 01:56:36,160 --> 01:56:41,470 KRAJ 884 01:56:42,070 --> 01:56:47,060 Obrada: Vlada Simić Takođe, IZGLEDA DA NISTE IPAK STAVILI SAMO OBRADA VEĆ I TO DA STE VI PREVELI: Mislim da sam dovoljno objasnio zašto vaš prevod, tj, popravka prevoda nije objavljena? Takođe, pošto ste pročitali pravila i ipak, i pored toga obrisali ime prevodioca, za to ćete snositi posledice u skladu sa pravilima. Pošto mi ovde nismo neka kaznena ekspedicija, zamolio bih vas da se javno izvinite svima nama, ali ponajviše prevodiocu, kako bismo rešili ovaj problem i da ubuduće malo bolje pročitate pravila... P.S. Nisam napomenuo da je vaš prevod u bazi, i nije misteriozno nestao, ali jednostavno ga nećemo objaviti pod svim ovim okolnostima. Informacija za ostale da je to identičan prevod koji je postavio kolega panmarko, sa ubačenim kvačicama... Ažurirao darije - 13.Veljaca/Feb.2009 u 02:35 |
|
|
|
![]() |
|
Simota
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2009 u 20:47 |
|
Da, naknadnim pregledom moje verzije (obrade) prevoda i ja sam ustanovio da sam obrisao tu liniju "PREVOD; CAT" i ako sam time ugrozio nečija autorska prava, ja se izvinjavam!
Moram priznati da mi ta linija uopšte nije ličila na nečiji potpis, jednostavno mi je smetala zbog nerazumnosti. |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2009 u 21:55 |
Izvinjenje prihvaćeno, pa bih te molio da postaviš prevod ponovo, ali sa POTPISOM!! Mislim, kažeš NIJE TI LIČILO NA POTPIS!? A šta po tvom mišljenju liči na potpis, ako ne reč PREVEO i NIK (ili ime) člana!? |
|
|
|
![]() |
|
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2009 u 01:46 |
|
Jel uopste stigao prevod za film Kentuckian do vas??? Nema ga vec dugo. Marry je prevela, ali bez kvacica, ja sam se malo zezao i dodao kvacice i ispravio gde treba, lepo postavio, ali.... sta je sad, ima li ga igde u obradi. A pise i da je prevela Marry i da je obradio BELI |
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2009 u 01:52 |
|
BELI, ako je to ovaj prevod:
http://www.divx-titlovi.com/co-yu/divx-subtitles/download/the_kentuckian/73474.aspx ...tu je.... |
|
|
|
![]() |
|
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2009 u 13:57 |
Imam jednu malu molbu. Ako neko obradjuje moj titl samo u smislu kvacica, a to slobodno cinite do mile volje, samo ko voli i ima vremena, onda vas molim da ostavite onaj pozdrav na pocetku filma (Prijatno gledanje filma zeli vam Tatuina), jer je uslov da dobijem neki film za prevodjenje da to stoji na pocetku filma. Ako mislite da nema potrebe za tim, ja tu ne mogu nista, samo sam zamolila. Pozz. C ya tomorrow |
|
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Online Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2009 u 14:25 |
|
pa mora da stoji to,jer to je fakticki kao potpis prevodioca,ako se i to obrise to je kao da je obrisan prevodilac.
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2009 u 15:57 |
|
Cekaj, stoji tvoj potpis na kraju, ali ono na pocetku, prijatno gledanje filma.... cemu sada to? Inace darije, kada sam sinoc pretrazivao za film trazeci stringom Kentuckian nisam ga nasao. Marry, tvoj je potpis ostao u njemu. |
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|
![]() |
|
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2009 u 22:21 |
Ma znam da je ostao potpis i to je skroz ok :) nego taj pozdrav na pocetku je uslov coveka da mi obezbedi retke filmove da ih prevedem. Dakle on meni retke filmove for free, a ja njemu pozdrav na pocetku. Mozda je tesko razumeti, ali sta da se radi, takav je uslov. |
|
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
|
![]() |
|
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2009 u 22:26 |
|
Mary nema problema
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |