| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Font za makedonski titl |
Odgovori
|
| Korisnik | |
andji-mk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 10.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Macedonia Status: Offline Points: 7 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Font za makedonski titlObjavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 21:23 |
|
Prvo da se izvinim ako na moj post nije mu tu mjesto...
![]() Skidala sam dosad i druge titlove koje su na makedonski jazik, a danas sam skinula i makedonski titl za film 007 Quantum of Solace....no imam problem....pa tako da cu poslati mali deo od titla..... 1 00:03:38,100 --> 00:03:41,900 Ñèåíà,Èòàëè¼à 2 00:04:02,780 --> 00:04:06,340 Âðåìå å äà èçëåçåø. ....neznam koj font da koristim kako bih mogla koristiti titl Hvala puno...:) |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 21:36 |
|
Dali toj film ke go gledas na kompjuter ili na nekoj domasen dvd player?
Ako gledas na kompjuter, verojatno koristis BsPlayer ili nekoj drug, ne e bitno, bitno e vo podesuvanja na font-ot na pleerot, znaci mora da stavis Cyrilic. Central European ti e za šđčćž, a Cyrilic ti e za чќшѓжљњ. Ako domasniot dvd pleer ti podrzuva kirilica, togas isto ke baras vo podesuvanja tamu i ke postavis na Cyrilic ![]() |
|
![]() |
|
andji-mk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 21:54 |
|
Na komjuter go koristam BS playerot....i kade se pravat podesuvanjata
Ako odam na Font...mi gi dava Fontovite....konkretno kade da go baram ova.....znaci mora da stavis Cyrilic. Central European ti e za šđčćž, a Cyrilic ti e za чќшѓжљњ....... a na DVD playerot sigurno ima Cyrilic....bideji staroto DVD ni crkna od mnogu gledanje crtani filmovi.... ...pa sega kupivme novo so 300 trakatanci na nego....da cita se....so USB....so razni kabli i gluposti....pa uste go nemam dobro razgledano....a za brzo vreme ke moram da si poigram i so nego zatoa sto mnogu mi e siten fonot na bukvite na filmovite koi gi snimam vo .avi...a toa uzasno mi smeta.....ama se zanesov vo pisuvanje....molim te pisi mi kade se pravat podesuvanjata na bs playerot za kirilicen font Uste ednas blagodaram mnogu.... ![]() |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 22:12 |
|
|
|
![]() |
|
andji-mk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 22:17 |
|
Uspeav.....TI BLAGODARAM MNOGU.....
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |