| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Lilya 4-ever 2002 |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ByShebo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 400 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Lilya 4-ever 2002Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2009 u 22:27 |
|
Eto me još malo. Našo sam jedan titl doma za kojeg vidim da nemate pa uplodao. Film je 'Lilya 4-ever'(2002, Švedska-Rusija) i titl je na hrvatskom. Odličan film ko nije gledao. I ima ga na svim torrentima.
|
|
![]() |
|
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2009 u 22:45 |
|
Imaveć titlova lega za taj film:
http://www.divx-titlovi.com/co-yu/divx-subtitles/search-subtitles.aspx?pageindex=1&keyword=Lilja&language=&orderby=4&sortby=1 |
|
|
|
![]() |
|
ByShebo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 400 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2009 u 23:10 |
|
Super.Nemoj mi samo reć da ih ima duže vrijeme jer sam ih tražio 2 godine. Na kraju sam našo DVD za 10 kuna u nekoj videoteci koja se zatvarala. Ove titlove mi je skinuo frend neznam gdje dva tjedna poslije. Čista klasika. Baš sam sad gledao i nisam ih našao.
Oprosti. Moja greška, predpostavljam. Sve je bilo u dobroj namjeri.![]()
|
|
![]() |
|
ByShebo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2009 u 23:13 |
|
Sad sam skužio. i umjesto y. Ja sam tražio po originalnom naslovu. Lilya u mjesto Ljilja. Zato sam i završio sa DVD-om na kraju...
![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |