| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Problem Bnet |
Odgovori
|
| Korisnik | |
texas
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 04.Srpanj/Jul.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 117 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Problem BnetObjavljeno: 07.Veljaca/Feb.2009 u 18:48 |
|
Poštovanje!Nedavno su mi zamjenili stari analogni i postavili novi digitalni kao i svim pretplatnicima.Međutim imam sve veće probleme.Vhs koji mi je imao svih 60 programa,više ne prepoznaje ni jedan,kod memoriranja isšalta samo prazne programe.Dvd recorder koji je primao svih 60 na analognom,sada je spao na 30 i nešto malo.Dosta programa ne prepoznaje više.Kada recimo preko dekodera nešto hoću snimiti,mogu snimiti samo onaj program na kojem je namješten,i i ništa drugo,jer dvd record.ne možeš na scart izlazu programirat na 5-6 programa za snimit.Postoji li neki način za prebacivanje iz digit.u analogni signal,kako bih mogao nastaviti snimati kao i prije,jer plaćam veliku pretplatu,a sve manje mogu koristiti snimanj.Hvala na odgovorima.
|
|
|
texas
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2009 u 19:02 |
|
Koliko ja znam ne mozes, zato jer sve ide preko njihovog receivera sa karticom pa je moguce snimat samo program koji je trenutacno namjesten.
A ovih 30 analognih ce ostat jos neko vrijeme |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |