Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mala pomoć oko titla
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mala pomoć oko titla

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
hajo0309 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hajo0309 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mala pomoć oko titla
    Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2009 u 12:58
    Pozdrav...

Skinuo sam engleski titl za XIII-The.Conspiracy[2008]DvDrip-aXXo, ali kad pokrenem film, titl se ne vidi! HELP!
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2009 u 13:06
to ti nije titl, to je virus u .srt formatu, bojim se da ti nema pomoci...
do veceras ce ti cijeli disk biti pojeden...
sry
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
hajo0309 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hajo0309 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2009 u 13:39
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

to ti nije titl, to je virus u .srt formatu, bojim se da ti nema pomoci...do veceras ce ti cijeli disk biti pojeden...sry

Hvala, stvarno smiješno...
Na vrh
dcizmas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dcizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2009 u 13:52
Napiši tačno koji si prevod skinuo i od kojeg upladera
Napiši da li ti ostali prevodi rade tj, da li se vide (mislim na druge filmove i prevode)
Napiši na čemu puštaš film (na DVDPlayer-u ili PC-u)
Napiši sa kojim playerom puštaš film na PC-u

Tek tada ti možda možemo pomoći... (ako ne blefiraš)
Pozdrav svima...
Na vrh
hajo0309 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hajo0309 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2009 u 14:15
Originalno postovano od strane dcizmas dcizmas piše:

Napiši tačno koji si prevod skinuo i od kojeg upladera
Napiši da li ti ostali prevodi rade tj, da li se vide (mislim na druge filmove i prevode)

Napiši na čemu puštaš film (na DVDPlayer-u ili PC-u)

Napiši sa kojim playerom puštaš film na PC-u

Tek tada ti možda možemo pomoći... (ako ne blefiraš)

Naziv titla sam naveo... Uploader je zaja68
Naravno da mi ostali titlovi rade...
Film gledam na PC-u...
Probao sam pokrenuti u Media classicu, BS playeru, niujednom neće...

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2009 u 14:20
mozda je specificna situacija u kojoj je titl moguce gledati jedino ako imas i .idx fajl koji ide uz njega, to se desava sa nekim ripovima... Ako je taj fajl obrisan titl je neispravan.
Na vrh
hajo0309 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hajo0309 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2009 u 14:58
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

mozda je specificna situacija u kojoj je titl moguce gledati jedino ako imas i .idx fajl koji ide uz njega, to se desava sa nekim ripovima... Ako je taj fajl obrisan titl je neispravan.

Uz njega nije bilo .idf fajla... Znači titl je beskoristan...

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2009 u 15:04
A titl nije slučajno zipan?
Na vrh
hajo0309 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hajo0309 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2009 u 15:42
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

A titl nije slučajno zipan?

Ma nije... Odzipan je.

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2009 u 15:57
Onda kreni sa temeljitim objašnjenjem. Što radiš, kako radiš, na čemu gledaš, pokrećeš li ručno titlove, koja je ekstenzija titla...
Na vrh
dcizmas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dcizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2009 u 16:21
Evo, skinuo sam te prevode, imam oba dela filma i
prevodi su ispravni 100%

Dakle, problem je u tebi ( ili kod tebe )

Probaj taj prevod da pustiš sa nekim drugim filmom,
čisto da probaš da li će tamo da se vidi (bez obzira što neće odgovarati tekst)
Ako se tamo vidi, onda nešto nije u redu sa tvojim filmom - skini drugu verziju...
Moguće je (ako je greška do filma) da player ne prepoznaje FPS filma i zato ne pušta prevod...

To što se prevod ne vidi nije do prevoda.

Ažurirao dcizmas - 07.Veljaca/Feb.2009 u 16:27
Pozdrav svima...
Na vrh
hajo0309 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hajo0309 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2009 u 18:30
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Onda kreni sa temeljitim objašnjenjem. Što radiš, kako radiš, na čemu gledaš, pokrećeš li ručno titlove, koja je ekstenzija titla...

Napisao sam ono što znam, gore u postu! Ne pokrećem titl ručno, u srt formatu je, neznam što je to ekstenzija

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2009 u 18:34
Pomogao si nam isto kao da si rekao da gledaš onaj kaubojski film u kome pucaju. Jedino ako ćemo gledati u grah i pogađati što ti ne valja.
Na vrh
hajo0309 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hajo0309 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2009 u 18:34
Evo probao sam titl sa drugim filmom, i radi... Znači mogu lagano izbrisati taj film, ili se može stvar popraviti?
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2009 u 18:35
tugo moja...
i sta sad hoces od ljudi?
da ti dodju doma pokrenut film s titlovima?

iskreno, mislim da provociras, al evo da ne bude da danas samo grizem...
pokreni film u BSu, titl ubaci u isti folder sa filmom, desni klik na film i imas u izborniku trakicu titlovi (subtitles) i tamo ucitaj titlove ako nisu ucitani, a ako jesu provjeri je li ukljucena opcija za pokazivanje titlova...

drugo ti nema sta bit, ako ostalim ljudima normalno rade

***ovo je bio komentar na prijasnji post***

Ažurirao Sentinel - 07.Veljaca/Feb.2009 u 18:36
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
hajo0309 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hajo0309 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2009 u 21:13
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

tugo moja...i sta sad hoces od ljudi?da ti dodju doma pokrenut film s titlovima?iskreno, mislim da provociras, al evo da ne bude da danas samo grizem...pokreni film u BSu, titl ubaci u isti folder sa filmom, desni klik na film i imas u izborniku trakicu titlovi (subtitles) i tamo ucitaj titlove ako nisu ucitani, a ako jesu provjeri je li ukljucena opcija za pokazivanje titlova...drugo ti nema sta bit, ako ostalim ljudima normalno rade***ovo je bio komentar na prijasnji post***

E, hvala!!! To je upalilo! I za zapisnik...nisam provocirao...

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2009 u 21:16
Još jedan uspješno riješen slučaj. Thumbs Up
Na vrh
lillith89 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lillith89 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2009 u 16:15
e ljudi stvarno ste super!!! svaka vam cast Tongue ali ja sam jos nova u ovome, pa bih vas zamolila za maalu pomoc... da li znate kako da prevod u RAR-u promenim u SRT??? ili preko kog plejera da pustim Rar?? Unapred vam hvala! Pozz
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2009 u 16:41
Koristi program winrar da ekstraktiras datoteku, elementarna stvar. Titl je uvijek arhiviran ili winrarom ili winzipom. Unutra je srt ili drugi sub format
Na vrh
lillith89 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lillith89 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2009 u 20:42
hvala bubba!Smile stvar je u tome da ja ne znam te "elementarne" stvari Cry
ja tek grebuckam po povrsini....PoZz
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.