Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Je li moguce iz DVD-a izvuci title...???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Je li moguce iz DVD-a izvuci title...???

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
termic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj termic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Je li moguce iz DVD-a izvuci title...???
    Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2003 u 00:32

Dakle zanimam me, je li ikako moguce iz DVD-a izvuci title u posebnu datoteku...

Ispricavam se zbog dugog naslova [tj. subject-a]

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2003 u 09:42

Je. Skini si SubRip (zadnja verzija je ja mislim 1.16) s www.doom9.org U programu imaš u gornjem lijevom kutu opciju za otvoriti .ifo datoteku (datoteka ti je sripana zajedno s .vob datotekama us dvd-a) i onda izabereš jezik koji hoceš. Za svaki znak moraš stisnuti znak na tastaturi a kad ti se baza znakova poveca sve ce ici automatski. Ja imam bazu od nekih 200-300 filmova, pa bi ju mogali i uploadati na site. Budem ju poslao adminu ili Kristijanu pa se malo strpi.

Na vrh
termic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj termic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2003 u 22:48
OK... Hvala....
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2003 u 23:04
Evo uploadani su pa se posluži.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2003 u 23:06
I zaboravih napomenuti da ceš tu i tamo ipak morati upisati koji znak(slovo),ali s vremenom ce se fond znakova povecavati,sve dok ne dođeš do stupnja kad to više nece biti potrebno.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.