Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pomoccccccccc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pomoccccccccc

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
servoellinas View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj servoellinas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pomoccccccccc
    Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2009 u 20:29
treba mi pomoc....skinem titlove odavde i kada pusta film oni uvek kasne!! sta da radim?
ako moze nesto ukratko jer jesik kompova nesto i nerazumem fora pritisnes ovo ono itd...jel ima neki program da uskladi titlove sa vremenom na filmu...tj dok neko prica da se pojvaljuju te recenice a ne recenice izgovorene pre pola sata...
hvala unapred
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2009 u 20:43

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj servoellinas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2009 u 20:43
upomooooooooooccccc poludecccccccuuuuuuuuuu!!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj servoellinas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2009 u 20:51
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj servoellinas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2009 u 21:06
MOLIMMMMMMMMMM TEEEEEEEEEEEEEE POMOZZZZZZIIIIIII MIIIIIII
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2009 u 21:37
ucitas prevod u subtitle workshop
pritisnes ctrl + b i tu uneses vremena kad se izgovi prvei i poslednji red prevoda. Lakse od toga ne moze

Ažurirao Vedder - 29.Sijecanj/Jan.2009 u 21:39

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2009 u 22:57
Manje panike, više čitanja sa razumjevanjem.
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2009 u 23:52
koji verziju filma imas?..
kopiraj kompletan naziv ovdje..
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2009 u 02:37
Subtitle workshop i tutorijal u ruke, ne vidim gdje je problem, mi ni tutorijale nismo imali kad smo pocinjali, al eto, sve se da sredit ako slijedis help i upute...
Na vrh
Kayser Soze View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kayser Soze Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2009 u 11:39
nisi jedini . .  koji ima taj problem ja svim svojim frendovima slazem titlove za neke bjesne verzije koje nabavljaju . .

ajd reci o kojem se filmu radi i koja verzija . .sredit cu ti ja titl pa ti ga poslat na mail ili ga stavit ovdje ..

ima nekih titlova koje je ili nemoguce ili jako jako tesko uskladit za pojedine verzije . .

evo ja pokusavam uskladit the way of war za dvdrip sredio sam titl kompletno sa svim znakovima i gramaticki je dobar ali ima jedan mali problem jako tesko ga je uskladit za tu verziju . . trenutacno sam negdje na pola .. vidjet cu . .

ponekad se stvarno pitam na kaj sve ne torism vrijeme :)

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2009 u 13:30
nista nije to, sve se uci, jbg, ja trebam da sredim 2,3,4 sezonu serije NCIS, skinuo sam neke dvdrip-ove, a svuda sam pretrazio samo ima nekoliko epizoda sredjenih za dvdrip, resto su sve za hdtvlol, pa ide mi da se ubijem hihihi, ali moram da sredim, za u kolekciju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.