| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Softver za small mrežu! |
Odgovori
|
| Korisnik | |
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Softver za small mrežu!Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2009 u 12:10 |
|
Ne vidim neke kompjutere u lokalnoj mreži!
(radilo je, video sam ih, a sad ne radi. ALA SAM OVO PAMETNO REKAO! )I ne ne mogu više da se zajebavam sa windows rešenjima traženja mreže, korisnika... Da li ima neki dobar softver za te stvari! |
|
![]() |
|
stripy5
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2009 u 22:25 |
|
druze postoji program koji se zove VNC
|
|
![]() |
|
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2009 u 19:10 |
|
Druže.
VNC ili Virtual Network Computing mi ne treba! Mislio sam na neki softver koji zamenjuje win i njegovu opciju Add a network place i Find computer or people on network Neki softver koji će mi reći HEJ, imaš 4 kompjutera, a vidim da si spojen i sa 5-tim kompjuterom! I onda da mi napise zasto ne radi sa 5-tim kompjuterom! |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2009 u 21:54 |
|
objasni simptome...
sta se promijenilo? |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2009 u 00:41 |
Ne vidim kompjuter na 20 metara u lokalnoj kucnoj/small mreži vidim dole ikonicu mreže, kada se ugasi taj kompjuter, ona opet vidim X i javi mi da je mreža nedostupna! Kad ga uključim, na ovom drugom kompjuteru vidim opet poruku da je podignut LAN! Ali ne mogu da nadjem taj kompjuter, ni po imenu, ni po adresi, ni po.... I onda još to traje 5 minuta kad se radi preko XP-a traaaaaažžžžžžiiiii kao što ja tažim 1000 eura! Znači treba mi neki softver, koji će mi reći, ta i ta adresa, toliko i toliko vas ima. Ovaj koristi tu adresu, ovaj kompjuter se zove tako i tako.... tvoj komp. se zove tako i tako. Da li hoćeš da ti ja pronadjem kompjuter? Bilo šta napednije od windows rešenja traženja mreže! |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |