Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Napajanje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Napajanje

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Napajanje
    Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2009 u 14:10
Na mom starom kompu koji je sad kod brata riknula ploca, pa je nekako uspeo da nabavi istu polovnu. E sad oce da menja napajanje posto je em nego sugavo em se cuje ko traktor.
Procesor je 2.4hz, graficka ati radeon, 9200, ima 1 ata hard, uzece kasnije jos jedan sata a vi mi kazite dal valjda ovo napajanje :)
Cooler Master Napajanje - 350W RS-350-PMSR ?
Treba danas da uzme tako da svaka pomoc dobrodosla :)

Ažurirao Vedder - 19.Sijecanj/Jan.2009 u 14:10

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2009 u 14:27
ja sam pre nedelju dana uzeo Spire 650W, 60eura/3600denara. Bolje nek uzme jako napajanje, nego 350W.  Moze i 400-450W, pa i da menja nesto kasnije, nece morati da menja napajanje opet.
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2009 u 10:57
Ja sam spalio plocu, za novu godinu!
Opravim kompjuter, daj napajanje, daj ovo, daj ono!
I juce nece da se ukljuci KOMPJUTER! Ne znam kako sam ga na kraju ukljucio!
Dizem ruke od kompjutera, kupicu sega mega i nintendo
Smile
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2009 u 11:51
znam da je ot, ali kad sam vidjela zadnje postove na naslovnoj strani foruma, umjesto da procitam 'napajanje', ja, naravno biser, procitala 'napanjene'..boze svasta..

btw imam ja jedan komp koji nece da se upali...ne pitajte me sta mu je, jer blage veze nemam..

Ažurirao alma84 - 21.Sijecanj/Jan.2009 u 11:53
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2009 u 14:04
Uh, to "neće da se upali" je širooooook pojam. Da li se čuje ventilator napajanja pri "kliku" na dugme za paljenje?
Na vrh
borism View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj borism Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2009 u 20:12
nece da se upali prakticki sve znaci, ako neprikazuje ekran i ako se necuje zvuk beep to znaci da je maticna pregorila :)...dns se neisplati kupova napajanje ispod 400W najbolje su vam chiftec i corsair ispod njih je fortron i OCX :D
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2009 u 21:10
Apsolutno ne mora da bude matičan... Ako se ne čuje ništa, vrlo je verovatno otišlo napajanje... Jer, ako crkne matična, čuo bi se makar ventilator napajanja, zar ne?
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2009 u 23:53
Bratu kad je crkla maticna culo se bip pa pauza, pa opet bip pa pauza i sve tako.... i radio kuler od procesora

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2009 u 00:17
To ti kažem.
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2009 u 14:36
Meni nije radio ni kuler na procesoru, ni na napajanju, nikakav beep.
Imao sam sve zelene kontrolne lampe na asus ploci. Imao sam i lampicu na kucistu. Kao da je prekidac!
Ali sam yebi ga, yadrzao staro kuciste, i sad kad nije bio hteo da se ukljuci, ja cupam kablove od HD, cupam kablove od napajanja. pali gasi, resetuj, cujem disk da radi, ali nece da se bootuje, ma ne gasim ga vise dok ne rikne opet!
Jedino sto me zajebu u servisu, pa mi skinu amd-ov kuler, i stave me cuveni SPIRE, tako je tih, da samo cekam da me komsije zovu da se yale na buku!
A ja konj! Nemam vise snage da se maltretiram sa kompjuterima i servisima!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2009 u 14:55
Originalno postovano od strane pejafor3 pejafor3 piše:

A ja konj! Nemam vise snage da se maltretiram sa kompjuterima i servisima!

Sad si prešo na komšije LOL
kill 'em all!!! LOLLOL with that noise!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.