Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - USB Flash Drive Problem..
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

USB Flash Drive Problem..

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Jureks View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jureks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: USB Flash Drive Problem..
    Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2009 u 20:54
Poz svima..ovako..dobio sam novi pc..i sa starog pc sam prebacio neke skripte za fax na USB disk... i taj stari komp sam bacio.. no sada ovaj USB sto su skripte na njemu.. gurnem u novi komp..i pise mi "The disk in drive H is not formatted" "Do you want to format it now".. Eh sad...te skripte su mi jako vazne a nemogu ih skinut sa neta jer te skripte sam ja pisao i nitko drugi ih nema..pa me sad zanima.. jel postoji neki program ili nesto.. da izvucem te skripte sa USB-a prije nego ga formatiram?? Hvala svima na odgovorima.. Pozzz..
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2009 u 02:45
Jesi li probao da ga otvoriš samo dvoklikom ili...?
Pronađi neki kompjuter (kod drugara, bolje kod drugarice :-) ) koji ima ISKLJUČENE opcije AUTORUN-a na svim nivoima (znači i za CD-e i DVD-je i USB-e..) i probaj uključi svoj USB tamo. Verujem da će raditi.
Ako neće, postoji i ona fora sa boot disc-om za Win98, pa ako, kažem, ne uspeš, reći ću ti šta da radiš.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2009 u 02:49
Probaj instaliraj Total Commander, mozda ces moci preko njega da iskopiras fajlove...

Ažurirao icemaher - 19.Sijecanj/Jan.2009 u 03:06
Na vrh
Jureks View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jureks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2009 u 11:08
Hehe darije :) kod drugarice je bolje :P..a evo probo sam to vec prije nego sto sam otvorio ovu temu..ali ni to nije pomoglo..pa evo sad skidam ovaj Total Commander..pa cemo vidjet..ako ni to ne uspije..javim se pa ces mi reci ovaj nacin sto imas jos :D
Na vrh
Jureks View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jureks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2009 u 12:26
eh nece ga otvorit niti na Totalu..pise da disk ne postoji..darije..moze tvoja tajna postat otkrivena? :D hehe
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2009 u 14:49
Pre nego ti objasnim ono što mi je palo na pamet, probaj ovo: lakše je i jednostavnije, pa ako ne uspe...
http://www.z-a-recovery.com/unformat-tutorial.htm
i
http://www.z-a-recovery.com/download.htm
Imaš tu sve detaljno objašnjeno, kako i šta...

Ako ti ni ovo ne pomogne...*
Nadam se da imaš neku disketu kući? Na stranici http://www.bootdisk.com/bootdisk.htm skini recimo ovo: Windows 98 SE OEM, sačuvaj ga na HDD i pokreni. Tražiće ti da ubaciš disketu, a onda nastavi po uputstvima... Kad si napravio butabilnu disketu, uključi USB i onda restartuj kompjuter sa butabilnom disketom... Videćeš već, pojaviće ti se USB, najverovatnije kao disk "x"... Možeš li sada da radiš nešto?

*Sve što radiš je na sopstvenu odgovornost i ja nemam nikakve odgovornosti za eventualne probleme!!!!
Na vrh
Jureks View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jureks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2009 u 10:43
Samo da pitam za ovo prvo sto si reko... z-a-recovery..sta to tocno radi?? Evo mi je sve skeniralo sa tim..i uspijelo mi je skinut samo par skrtpi..znaci nije cijeli USB..a trebalo bi koliko sam ja skuzio? I jos da pitam za ovo drugo rijesenje sto si reko.. jel se to moze preko drugog USB-a ili CD-a mozda? Jer imam ja diskete doma :D nije u tom problem..nego nemam na kompu :P hehe
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2009 u 11:10
Koliko ja znam - ne može. Poenta i jeste u disketi.
Probaj nekoliko prolaza sa z-a.. Ne znam šta drugo da ti predložim...
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2009 u 13:04
problem je sto ti je ostecena particija na usbu (onaj famozni klik u desnoj traci prije nego istekas usb)
zato ti javlja da disk nije formatiran, mislim da ti spasa nema, morat ces reformatirat usb, jer tebi prepoznaje usb ali ti ga nece otvorit (particija ostecena)
spasi sto se da spasit, a za ostalim sjdi i placi
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2009 u 15:54
Nisam siguran, ali jesi probao preko Safe Mode? F5 ili F8 kad restartujes pc....
Na vrh
Jureks View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jureks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2009 u 12:10
Poz svima..evo mene nakon par dana...nisam uopce bio na pc..nego..probo sam sve ovo sto ste rekli..ali nazalost nista ne pomaze :( ako neko ima jos kakvu ideju..slobodno recite..
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2009 u 14:37
jbg... Probaj na sto računara, starih novih, ovakvih, onakvih, na jednom će "proći"... ja više ideja nemam...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,137 sekundi.