Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problem sa HD-om
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problem sa HD-om

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
lorijena View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lorijena Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problem sa HD-om
    Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2008 u 22:46
Pozz svima.prije par dana sam dodala jos jedan Hd od 160gb u rac (imala sam jedan od 80gb) ali mi se pojavio problem sa Cd rom-om.Cd-ovi mi koce i Nero mi tako spoooorooo snima da je to za uzas.Jel ima neko neki predlog?????    
Jer srce nije list papira
Na vrh
borism View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj borism Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 11:22
ako znas probaj samo windowse reinstlirati da ti svi podaci ostanu gore ali da zamijenis stare windows fajlove s novima...ako neznas objasnit cu ti kako to da napravis
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 12:19
Ma moras poredati fino jumpere, a na drugom kablu onom secundarnom spoji taj novi HDD zajedno sa CD-ROMOM.
Tako da na dva kanala dobiješ HDD da su MASTERI i trebalo bi da radi
nemaš potrebe reinstall windows.
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 12:27
Originalno postovano od strane joya joya piše:

Ma moras poredati fino jumpere

Upravo tako, u jumperima je problem

Na vrh
borism View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj borism Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 13:27
ali nije mi jasno kako to da ljudi nikada neprovjere jumpere uvijek mislim da su ih poslozili a to je najveca greska...zivili sata diskoviApprove
Na vrh
lorijena View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lorijena Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 21:31
E thanks ali pitala sam ovog majstora sto mi je povezao Hd i on kaze da je u pitanju serijski Hd i nema razlike u povezivanju,tako nesto.Ja sam provjeravala u biosu i na secundarnom mi nista nije bilo povezano.Na zalost odradila sam reinstalaciju i sad je ok,radi...
Jer srce nije list papira
Na vrh
borism View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj borism Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 22:57
ma u biosu jako velike frke sam ja imao s tim pata diskovima malo su mi citali malo ne sada imam 2x640gb sata seagathe i rade ko podmazani nikada problema a s 2x160gb pata sam imo muke i patnje hehe glupi biosi :D a najcesce jumperi
Na vrh
toteto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toteto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2009 u 17:05
HD se podrazbira kako Hight Definition, a za tvrd disk ti je HDD (Hard Disk Drive) Samo za informacija...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,217 sekundi.