Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - multmedija
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

multmedija

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
cisko4 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cisko4 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: multmedija
    Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2008 u 19:55
 Pomgajte
novi sam čan na forumu neznem ni dali sam na pravom mijestu za ovaj moj problem
imam multi medialno kućište radi super osim što mi nečita slova kao što su;čšćđž
kako riješit problem ako neko zna neka mi pomogne
unaprijed hvala
Na vrh
cisko4 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cisko4 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2008 u 09:50
multimedija
Nije mi jasno da niko nezna o ćemu govorim.Imam kučište diska eksterno sa plerom koji nečita ispravno prijevode diviksa,neočitava mi slova sa kvačicama.U kućištu je disk od tere i stane puno filmova zato mislim da je luda stvar,a ima i svoj daljinski.Dali treba možda prepravljati prijevod ili naći nadogradnju za pler kućišta što ja naravno nisam uspio.Verzija sadašnjeg plera je HL.35.P8.EL.01
Molim za pomoč i unaprijed hvala
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2008 u 10:31
Jedino sto mozes da pokusas je da snimis film sa vise verzija prevoda, pa da vidis sta i da li radi. Ako to ne pomogne jedini nacin je da nadogradnja softvera. Sad, da li ima takve nadogradnje trebalo bi da proveris na sajtu firme koja ga je i napravila. Ako nema tamo, mozes da probas da to nadjes na nekim ne oficijelnim sajtovima, ali tada niko ne garantuje da li ce sve sa tvojim kucistem biti u redu. Ja uvek savetujem da se proveri pre kupovine da li to sto se kupuje radi ono za sta mi je potrebno, da posle ne bi bilo ovakvih problema!
Vladika
Na vrh
cisko4 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cisko4 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2008 u 17:24
Najljepša hvala na savijetu
kućište sam kupio na aukciji preko ebay i po navedenim karakteristikama mi sve odgovaralo dok nije stigao,nema u opcijama našeg govornog podrućija ašto se tiće raznih prijevoda i to sam pokušao ali samo što se tiće formata tj; srt. sub. txt. sas. možda bih ga trebao formatirat nekako drugačije a kako????? Verziju nadogradnje nemogu da nađem nigdije ili je neznam pravilno tražit
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.