| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Samsung DVD player P-181 |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bobi977
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 28.Listopad/Oct.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Samsung DVD player P-181Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2008 u 17:14 |
|
Neki dan sam kupio Samsung DVD player P-181 i imam problema sa divx titlovima-filmove u divxu cita a titlove koji se nalaze u istom folderu sa filmom ne prepoznaje.Titlovi imaju srt i sub ekstenziju i drugi playeri ih prepoznaju i otvaraju.
Ovaj player pokazuje folder ali ga nece otvoriti. Ako netko zna kako rijesiti ovaj problem... pozdrav i unaprijed hvala |
|
![]() |
|
N.B.G.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Sick Boy Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 2520 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2008 u 17:43 |
|
Za pocetak pre nego ubacis firmare (update)
Film i prevod moraju da se zovu identicno, u istom folderu i .srt .ext Posle ili odmah ukucaj u google search ili bilo koji pretrazivac browser-a koji koristis ukucaj tacno firmu i model, znas da se DVDPlayer pise DVP.. obicno model pise u katalogu (prospektu) ako ne okreni player i iza ces videti ili nalepnicu, plocicu ili utisnuto, svejedno.. tacan model.. sve to lepo ukucas u search i trazis, sad je malo stvar iskustva, fajl je obicno mali najvise 4-5 mb u .zip ili .rar kompresiji i unutra su obicno dva mala fajla, otvoris to i odzipovano ili odrarovano snimis samo ta dva fajlova u nekim slucajecima i jedan na cd, moze i RW i ubacis u player, on sam prepozna da je to firmare i pritisnes enter ili kakva ti je vec komanda, odradi to za najvise minut i restaruje se kao PC, cim pocne ponovo da se pali odmah cupaj disk da ne bi ponovo isto radio i to je to, posle ga samo setuj i uzivaj! PS. pozeljno je uvek naci originalni firmare pre svega toga u slucaju da ti ne odgovara, a tamo gde ga skidas imas i uputstvo e sad neke firme daju update negde moras sa nekih foruma, to je to pa sad zuji po net-u! Srecno i Pozz. |
|
|
|
![]() |
|
bobi977
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 28.Listopad/Oct.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2008 u 12:11 |
|
Probao sam naci novi firmware na samsungovim stranicama ali ga nema, mozda po forumima iskopam nesto...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |